Affiliate Marketing Revolutie 4.0- [ REVIEW + ERVARINGEN ]

AMR cursus logo

Heb je over Jacko Meijaard of Affiliate Marketing Revolutie gehoord/gelezen en twijfel je nog of dat het echt een waardevolle videotraining is? Affiliate Marketing Revolutie is heel populair onder de mensen die met affiliate marketing willen beginnen. Maar is het echt een geschikte manier om geld te verdienen met internet? In dit artikel ontdek je meer over wie Jacko Meijaard is, wat de affiliate marketing revolutie is, hoe de Affiliate Marketing Revolutie opgebouwd is en vertel ik je mijn ervaringen met Jacko Meijaard. Let’s begin!

Inhoudsopgave

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is geboren op 14-02-1991 en komt uit Yerseke in Zeeland. Hij studeerde journalistiek in Utrecht maar hij had al snel gezien dat studeren en een 9 tot 5 baan niet zijn droom leven was. Na een jaar studie besloot hij zich te verdiepen in de wereld van affiliate marketing en te gaan bouwen aan zijn eigen business. Dat ging hartstikke goed, vandaag de dag is hij eigenaar van Meijaard Media en de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko Meijaard heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring met online marketing en heeft tientallen succesvolle affiliate websites. Niet slecht voor iemand die nog geen 30 jaar oud is.

Hij is vooral bekend van de website internetsuccesgids.nl. Hij plaatst daar regelmatig interessante artikelen over alles wat met internet marketing te maken heeft en over hoe je succesvol bent op het internet. Daarnaast plaatst hij ook wekelijks podcasts op zijn Soundcloud kanaal en is hij dagelijks te vinden op zijn forum.

Mijn ervaring is dat Jacko Meijaard zich graag bezig houdt met zijn persoonlijke ontwikkeling en ook iedereen probeert te helpen en te motiveren om een succesvolle en positieve leefstijl te onder houden. Hij vindt het belangrijk dat je niet alleen in je business maar ook als persoon groeit. Hij probeert om dat aan jou door te geven. Jacko vertelt ook dat niets vanzelf gaat, ook geld verdienen op het internet niet. In het begin heeft hij er 3 maanden over gedaan voordat hij de eerste euro’s verdiende.

Wat is Affiliate Marketing Revolutie 4.0?

De Affiliate Marketing Revolutie, kortweg AMR, is een populaire online videocursus waarin je stap voor stap leert hoe je geld kan verdienen op het internet met affiliate marketing. Van het website bouwen tot aan je eerste artikels op je website. Je hoeft geen technische achtergrond te hebben en je kan de video’s zoveel bekijken als je wilt. En onthoudt, Jacko Meijaard had ook geen ervaringen of kennis van zaken toen hij begon.

4.0 betekent dat dit de 4e videotraining is in een reeks en dus continu up to date gehouden wordt. Jacko wil graag dat je goede en juiste informatie krijgt, daarom blijft hij de training up to date te houden. Voor AMR 4.0 heeft hij alle video’s opnieuw opgenomen. Je krijgt bij AMR 4.0 het oude recept in een nieuw en fris jasje. Daarbij is alles weer aangepast naar het huidige tijdperk.

Hoe is de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 opgebouwd?

De training zelf bestaat uit een aantal video’s. Uiteraard wordt er begonnen met de welkom video. Hierin heet Jacko je welkom en vertelt hij in het kort over AMR 4.0.

Daarnaast zijn er 7 modules met elk meerdere onderwerpen. In deze modules wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een succesvolle website kan maken. In deze modules gebruikt Jacko Marketheme2 om de website te maken. Marketheme is een op affiliate marketing georiënteerd WordPress thema die Jacko samen met Leon Gotjé heeft ontwikkeld.

Er zijn ook nog 6 instructieblokken. Hierin legt Jacko in het kort uit hoe je je website maakt als je geen gebruik maakt van Marketheme2. Dit betekent eigenlijk dat je al verstand van zaken moet hebben omdat je de website zelf helemaal ontwikkelt/bouwt. Mijn ervaring is dat als je niet weet hoe je een website moet maken, je beter voor Marketheme2 kan kiezen omdat je daar eigenlijk meteen een basis website hebt die gericht is op affiliate marketing. Maar als je zelf je website maakt, heb je wel minder kosten.

In het blok Inspiratie & Motivatie zorgt Jacko ervoor dat je in de juiste mindset zit waardoor je verder kan groeien als persoon. Hij vind dit zo belangrijk dat hij speciaal daarvoor een apart blok gemaakt heeft.

In het blok Teksten Uitbesteden geeft Jacko handige tips en verteld hij waar je op moet letten als je teksten wil uitbesteden. In totaal gaan 69 video’s jou helpen om met affiliate marketing te beginnen en een succesvolle affiliate website op te bouwen.

Een kort overzicht van de AMR-video’s:

AMR modules
AMR Modules

Inspiratie & Motivatie

Dit blok bestaat uit 10 inspirerend video’s. Jacko en ik raden je aan om eerst deze video’s te bekijken, hierdoor kom je in de goede mindset terecht. Want het is heel belangrijk dat je ook als persoon gaat groeien. Als je wil kan je deze video’s overslaan maar als je echt geld wil verdienen met internet dan heb je daar de juiste mindset voor nodig. Deze video’s duren gemiddeld tussen de 3 en 7 minuten. Het kost je nog geen uur maar het is je tijd meer dan waard.

 1. Introductie
 2. Het is mogelijk
 3. Denk niet in kosten
 4. Behoud je focus op 1 site
 5. Stel regels aan jezelf
 6. Geen tijd hebben
 7. Nieuwe gewoontes aanleren
 8. Kijk niet van dag tot dag
 9. Maak het jezelf niet te moeilijk
 10. Onderneem actie!

Module 1

In de eerste module ga je gelijk beginnen met affiliate marketing. Je moet een niche bedenken voor je website en de rest legt Jacko uit.

 1. Introductie
 2. Wat is affiliate marketing?
 3. Aanmelden bij Daisycon
 4. Welke product ga je promoten?
 5. Domeinnaam registreren
 6. Domeinnaam geregistreerd
 7. Marketheme
 8. Website toevoegen in Marketheme

Module 2

In de tweede module ga je leren hoe je je website kan inrichten, van het maken van het logo tot aan het instellen van de menuknoppen.

 1. Introductie
 2. Maak er geen kermis van
 3. Logo aanpassen
 4. Menu knoppen aanmaken
 5. Homepage bewerken
 6. Footer

Module 3

In de derde module kom je meer te weten over wat zoekmachineoptimalisatie is, hoe je de juiste zoekwoorden vindt en hoe je blogberichten op de juiste manier opbouwt.

 1. SEO-inleiding
 2. Zoekwoorden achterhalen
 3. Bericht aanmaken
 4. Eerste blogbericht schrijven
 5. Verdienmodel toepassen
 6. Artikel vormgeven
 7. Uitgelichte afbeelding toevoegen
 8. Berichttitel aanpassen
 9. SEO-titel

Module 4

Het spannende moment! De vierde module is ontzettend belangrijk want hier leer je hoe je je website op de juiste manier online moet zetten.

 • Website live zetten #1
 • Website live zetten #2
 • Website live zetten #3

Module 5

In de vijfde module leer je hoe het beste de prestaties van je website kan bekijken.

 1. Google Analytics instellen

Module 6

Met de zesde module zet je de puntjes op de i. Kleine puntjes maar ze zijn heel belangrijk.

 1. Introductie
 2. Categorieën toevoegen
 3. Breadcrumbs activeren
 4. CTA-menu toevoegen

Module 7

De zevende module is een afronding waarin je leert hoe je het beste nieuwe berichten op je website kan plaatsen. Als jij doet wat Jacko zegt dan ben je zeker van succes. Wil je nog meer hulp dan kan je een gratis Clarity Call inplannen. Een Clarity Call is een gratis telefoongesprek met Jacko Meijaard of één van de Internet Succes Gids.nl coaches.

 1. Nieuwe berichten toevoegen
 2. Plan je gratis Clarity Call in

Internet Succes Gids Forum

Internetsuccesgids heeft sinds 2016 ook een eigen forum. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een mega community waar mensen elkaar helpen met geld verdienen op het internet. Je krijgt meteen toegang als je de cursus van Jacko aangeschaft hebt. Je kan hele nuttige informatie vinden op het forum en als je vragen of een snel advies nodig hebt, dan maak je een topic aan en je krijgt zeker antwoord. Jacko Meijaard is niet de enige met ervaring op dit forum, er zijn inmiddels meer dan 8000 leden die hun kennis met je willen delen. Dit is een mooie aanvulling voor de mensen die met Affiliate Marketing Revolutie gaan beginnen.  

ISG forum screenshot
Dashboard

Wat kost het eigenlijk?

De Affiliate Marketing Revolutie 4.0 kost tijdelijk eenmalig €47,- voor onbeperkte toegang. Hiervoor krijg je in totaal 69 video’s en een levenslange toegang tot de grootste internet community over marketing en geld verdienen op het internet van Nederland. Deze prijs vind ik niet veel als je het vergelijkt met andere videotrainingen die soms honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Hij verdient eigenlijk bijna niks aan de verkoop van deze training.

Maar waarom is de AMR zo goedkoop?

Affiliate Marketing Revolutie is een videotraining waar je stap-voor stap wordt begeleid in het opzetten van jouw affiliate website(s). Hiervoor heb je sowieso allerlei diensten nodig zoals domeinnaam & webhosting, WordPress thema (Marketheme2), betaaldienstverlener (Paypro/ Daisycon) en een e-mailmarketingprogramma. Als je via hem een van deze producten aanschaft, krijgt hij daar mooie commissies over. Natuurlijk koopt niet iedereen deze producten maar de meeste mensen kopen wel de domeinnaam & webhosting via hem en veel mensen ook nog het WordPress thema. Doordat hij deze commissies verdient, kan hij de kosten van de AMR-training lekker laag houden en daardoor kan jij deze training met veel opties goedkoop volgen.Eigenlijk komt het erop neer dat de partijen die Jacko promoot meebetalen aan jouw cursus. Hij verdient dus aan de bijverkoop.

Wat krijg je nadat je betaald hebt?

Als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt krijg je meteen een bevestiging van Jacko via Paypro, dit is een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener die online verkopers gebruiken. In deze mail krijg jij de factuur en nog wat bedrijfsgegevens. Daarna krijg je binnen enkele minuten 2 welkom mails, één van Jacko zelf en één van Internet Succes Gids.nl voor toegang tot het forum. Via deze mail kan je gelijk je eigen wachtwoord aanmaken en krijg je alle informatie over hoe je bij het geheime ledengedeelte kunt komen. Eigenlijk is het heel simpel. Binnen een paar minuten nadat je betaald hebt kan je met de video’s beginnen. Dit vind ik zo fijn aan online videotrainingen

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard – AMR

Wat doe je in het corona tijdperk als je geen werk hebt en ook niet kan vinden? Precies, manieren zoeken om geld te verdienen. Zo heb ik deze cursus eigenlijk gevonden. In mijn ogen is die €47,- heel goedkoop voor een cursus waarbij je meteen kan beginnen met iets dat je graag wil en zonder technische achtergrond. Net zoals jij nu doet heb ik ook reviews over AMR gelezen voordat ik begon. Alle ervaringen die ik las over Jacko Meijaard waren zo positief dat ik meteen besloten heb dat ik met AMR aan de slag wilde gaan. Nadat ook mijn man enthousiast werd van deze cursus besloten wij om er samen voor te gaan.

De betaling werkt eenvoudig en snel. Binnen enkele minuten hadden wij al toegang tot het members gedeelte en het forum. Het forum is echt geniaal! Ik heb hier al heel veel informatie vandaan gehaald. Het forum bevat echt heel veel nuttige informatie die je verder kunnen helpen.

De Affiliate Marketing Revolutie is in elkaar gezet voor de echte beginners en ik was er ook eentje toen ik met de cursus begon. In korte tijd heb ik alle videotrainingen bekeken en ik kan uit ervaring zeggen dat de video’s heel makkelijk te begrijpen zijn, je hoeft totaal geen verstand te hebben van websites maken. Voor weinig geld leer je heel veel over hoe je een website moet bouwen, SEO en natuurlijk affiliate marketing. Je leert echt alles stap voor stap.

Mijn resultaten

Heb ik al resultaten? Ja, zeker! We hebben onze eerste commissie al binnen dus het werkt echt!

Veel mensen denken dat je met affiliate marketing snel rijk wordt. Het klopt wel dat je rijk kan worden maar dat gebeurt zeker niet van de ene op de andere dag. Je moet namelijk wel wat tijd investeren in het schrijven van blogs en het verbeteren van je website. Denk aan lange termijn! Zorg ervoor dat je de discipline hebt om verder te gaan. Ik raad je aan om de podcasts van Jacko te luisteren. In zijn podcasts behandelt hij uiteenlopende onderwerpen en maakt hij interessante interviews met online ondernemers.

In de video’s zelf heb ik gezien dat Jacko een open boek is en niets te verbergen heeft. Tijdens de instructies in de video’s kan je bijvoorbeeld zien hoeveel domeinnamen hij in bezit heeft. Geloof mij dat zijn er niet zomaar een paar.

mij ervaring en resultaat

Interview

Wil je nog meer weten over Jacko Meijaard? Wij hebben hem een aantal vragen mogen stellen. Lees hieronder ons korte interview met hem.

1.           Wil je iets over jezelf vertellen? Wie is Jacko Meijaard en hoe zie jij jezelf als persoon?

Ik ben een nuchtere Zeeuw die op zijn 18e begonnen is met affiliate marketing. Door de jaren heen heb ik een netwerk van winstgevende affiliate websites opgebouwd, en nu leer ik andere mensen ook geld te verdienen met affiliate marketing.

2.           Internet Succes Gids bestaat al 7 jaar! Bestaat ISG over 10 jaar ook nog? Hoe zie jij de toekomst?

Jazeker! En het wordt alleen maar groter en beter! Steeds meer mensen zien de kracht van online geld verdienen in, dus ik verwacht dat steeds meer mensen zich hiermee bezig willen houden.

3.           In Affiliate Marketing Revolutie ontdek je hoe je met affiliate marketing kan beginnen en een affiliate website kan maken. Heel veel mensen zijn er ook mee begonnen. Ben je niet bang dat je teveel concurrentie creëert voor jezelf?

Nee hoor, en als dat wel zo is zie ik het alleen maar positief in om mezelf te verbeteren. De beste wint uiteindelijk.

4.           Hoe zie je de toekomst voor affiliate marketing in het algemeen?

Steeds meer bedrijven willen affiliate marketing toepassen omdat dit het ideale verdienmodel is. Het kost niks extra’s en het is puur no-cure-no-pay.

5.           Naast de positieve reacties krijg je ook negatieve comments? Hoe ga je om met de negatieve reacties?

Helaas wel! In het begin weegt dit heel erg, maar je raakt er telkens meer aan gewend. Waar ik ‘vroeger’ hier nog wel eens over wakker kon liggen, is dat nu niet meer het geval en hou ik mezelf er niet meer mee bezig. Ik focus me op de positieve mensen.

6.           Wat is de leukste reactie die je ooit gehad hebt?

Dat zijn de reacties van mensen die nu dankzij de videotrainingen geld verdienen op het internet en me hiervoor bedanken. Dat blijft je altijd bij.

7.           Je hebt een wachtlijst voor je boek. Wanneer publiceer je het?

Klopt! Ik hoop eind september of anders midden oktober te kunnen lanceren!

8.           Waar gaat het boek over en waarom is het waardevol om het boek aan te schaffen?

Over de Laptop Lifestyle en dan met name geld verdienen met affiliate marketing. Dit is waardevol omdat het alle informatie geeft om te beginnen met affiliate marketing, inclusief toffe casestudies. Voor zowel de beginner als de wat ervaren affiliate waardevol.

9.           Wat motiveert jou om elke dag door te gaan?

De drang naar succes en het constant realiseren van mijn vrijheid.

10.         Hoe belangrijk is persoonlijke ontwikkeling voor jou?

Enorm belangrijk; de Jacko van tien jaar geleden is niet dezelfde Jacko als de Jacko van nu.

11.         Wat doe je graag in je vrije tijd?

Sporten, genieten van mooi weer en lekker lezen.

12.         Waar ben je heel trots op?

Op veel dingen! Niemand had gedacht dat ik mijn dromen en doelen zou kunnen behalen, maar in tien jaar tijd is dat toch maar even mooi gedaan. Dit ging natuurlijk niet vanzelf en ik heb ook enorm veel tegenslagen moeten incasseren, maar door op lange termijn te denken is het toch gelukt. Daarnaast is het ook enorm tof om te zien dat ISG zo hard groeit en we nu al zo’n 9000 leden hebben; dat is meer dan het dorp waar ik in woon!

13.         Welke persoon inspireert jou?

Richard Branson heeft mij altijd geïnspireerd, en de boeken van Robert Greene vind ik geweldig.

14.         Je maakt zelf podcasts maar luister jij ook naar podcasts van anderen? Naar wie luister je momenteel?

Hmm, momenteel niet echt. Ik lees vooral veel boeken en bekijk veel YouTube video’s over mindset en motivatie. De Podcasts die ik luister hebben te maken met geschiedenislessen.

15.         Wat is de domste fout die je ooit gemaakt hebt?

Denken dat het leven ooit een keer perfect zou zijn 😉

16.         Heb je advies voor beginnende affiliates?

Begin gewoon. Het belangrijkste is om te starten en nooit op te geven. Uiteindelijk lukt het wel. Als je maar niet stopt.

Garantie

garantie

Jacko Meijaard is een ervaren en betrouwbare online ondernemer die volledig vertrouwen heeft in zijn product. Daarom heeft hij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Ik hoop dat mijn review jouw keuze makkelijker heeft kunnen maken, ik kom je graag tegen op het forum 🙂 .Heb jij al ervaringen met Jacko Meijaard – Affiliate Marketing Revolutie? Laat hieronder een berichtje achter en vertel wat je er vindt.

Wil jij met Jacko aan de slag gaan en geld verdienen met affiliate marketing?

Ja, ik wil beginnen!

Misschien vind je dit ook interessant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *