Blijvend Zelfvertrouwen-Frank de Moei [ ERVARINGEN + REVIEW ]

mm
Blijvend zelfvertrouwen

Ik heb in een ander artikel al mijn ervaringen met Frank de Moei verteld en als het goed is heb je mijn interview met hem ook gelezen. Dat is heel tof! Frank heeft meerdere cursussen gemaakt die je helpen met je persoonlijke groei. Nu ga ik één van zijn cursussen reviewen. In dit artikel lees je onder andere mijn ervaring maar ook de ervaringen van andere mensen met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Daarnaast onthul ik ook nog 7 interessante feiten van deze cursus.

Wil jij weten waarom zelfvertrouwen belangrijk is in je leven? Is deze cursus misschien geschikt voor jou? Lees hieronder meer.

Inhoudsopgave

1. Wat is de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Een gezonde dosis zelfvertrouwen is heel belangrijk in je dagelijkse situaties en in je hele leven. De basis van een gezond en blijvend zelfvertrouwen is zelfinzicht, begrip en acceptatie.

”Veel mensen zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven

Frank de Moei

In deze cursus ga je leren en begrijpen wat zelfvertrouwen precies betekent en inhoudt. Zo ontdek je wat de oorzaken zijn van een gebrekkig zelfvertrouwen en verder ga je met praktische opdrachten verder die je helpen om een blijvend zelfvertrouwen te creëren.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Deze Blijvend Zelfvertrouwen cursus is gemaakt voor mensen die meer zekerheid en meer zelfvertrouwen in hun leven willen creëren. Je krijgt 13 weken lang elke week een e-mail les toegestuurd. Dit betekent dat je één les per week krijgt. De bedoeling is dat wat je leert dat je dat goed gaat toepassen. Als je te veel en te snel leert dan vergeet je dat ook snel. Daarom zijn de lessen bewust niet in een hoog tempo en wordt er niet al te diep op de materie in gegaan.

De cursus is zo opgebouwd dat je in een relatief korte tijd blijvend zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. In de wekelijkse e-mail ontvang je inzichten en uitleg over de theorie die je gekregen hebt. De lessen bevatten ook nog leuke opdrachten die je in het dagelijkse leven gaat gebruiken. Hierdoor blijft de theorie beter in je geheugen hangen. Dit zijn voornamelijk vragen die dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie.

Een korte overzicht van de volgorde van de lessen:

 1. Welkom en inleiding (eerste mail) -> Hierbij ontvang je het eerste GRATIS e-boek (Inzicht in je kracht)
 2. Wat is zelfvertrouwen? Hoe spreek je jezelf elke dag positief toe?
 3. De invloed van zelfvertrouwen op alle gebieden in je leven.
 4. Wat zijn de oorzaken van een gebrek aan zelfvertrouwen?
 5. Hoe gaan mensen om met een gebrek aan zelfvertrouwen? -> Hierbij ontvang je het tweede GRATIS e-boek (Je bent prima zoals je bent)
 6. De sleutel naar blijvende verandering. Hoe accepteer je jezelf zoals je bent?
 7. Hoe stop je met zelfkritiek? Hoe stop je jezelf te vergelijken met anderen?
 8. Hoe haal je meer uit jezelf op een manier die bij je past?
 9. Hoe vertrouw je meer op je gevoel?
 10. Hoe blijf je jezelf en volg je je eigen weg?
 11. Hoe word je weer trots op jezelf?
 12. Hoe voorkom je teleurstelling? Hoe word je weer onafhankelijk?
 13. Afsluiting, evaluatie en volgende stap. -> Hierbij ontvang je het derde GRATIS e-boek (Volg je eigen weg)

2. Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei was zoals hij vertelt tot zijn dertigste helemaal geen expert in persoonlijke ontwikkeling gebied. Hij zat niet lekker in zijn vel en zoals hij zelf zegt; ”was hij niet echt bijzonder gelukkig of succesvol”. Hij had altijd het gevoel dat er iets niets klopte en hij wilde veranderen maar hij wist niet precies hoe dat kon doen.

Het keerpunt in zijn leven was in 1996 toen hij naar een seminar over zelfontwikkeling is geweest. Hij kreeg daar het inzicht dat hij alles in zijn leven kan veranderen als hij zelf verandert. Door dit inzicht vertrouwde hij erop dat alles wat hij wilde bereiken mogelijk was door aan zichzelf te werken.

De volgende 15 jaar is hij op zoek gegaan naar zichzelf en hij leerde alles wat hij kon over zelfontwikkeling en dit heeft hij met heel veel succes gedaan.

Maar je hoeft er geen 15 jaar over te doen om de weg naar geluk en succes te vinden. Hij heeft nooit een coach gehad en volgens hem versnelt coaching de persoonlijke groei. ”Als ik wel een coach had gehad, zou ik er geen 15 jaar over hebben gedaan, dat weet ik zeker.”– Frank de Moei

Frank de Moei

Wil je nog meer weten over Frank de Moei?

Lees dit ook -> Frank de Moei – cursussen en ervaringen (REVIEW-2020)

Lees dit ook -> Exclusief interview met Frank de Moei!

3. Voor wie is de cursus Blijvend Zelfvertrouwen geschikt?

Steeds meer mensen hebben last van weinig zelfvertrouwen. Hoe komt dat? Misschien onzekere tijden? Baan verloren? Veel afwijzingen gekregen? Wat anderen verwachten? Of de verwachtingen die we onszelf stellen? De oorzaken zijn bij iedereen anders. Maar het is heel belangrijk om te beseffen wat de oorzaken van weinig zelfvertrouwen zijn.

Deze cursus is geschikt voor mensen die weten dat er meer in hun zit maar ze weten niet hoe ze dat kunnen bereiken. Ik heb een aantal vragen opgesteld, als je minimaal één keer met JA antwoordt dan is deze cursus zeker geschikt voor jou.

 • Heb jij soms het gevoel dat je nog niet de persoon bent die je graag zou willen zijn?
 • Zit jij niet lekker in je vel?
 • Wil je meer respect voor jezelf?
 • Kan jij nog niet helemaal jezelf zijn op jouw werk of in je privé leven?
 • Ben jij regelmatig onzeker?
 • Maak jij je druk om wat anderen van je denken?
 • Wil jij meer zelf vertrouwen krijgen?

4. Wat is de prijs van Blijvend Zelfvertrouwen cursus?

De waarde van dit pakket is €189,- maar je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor maar €49,-

Wat krijg je?

Voor die €49,- krijg je 13 weken lang elke week een e-mail les met theorie, inzichten en opdrachten toegestuurd.

Daarnaast ontvang je 3 GRATIS e-boeken:

 1. ‘Inzicht in je kracht’ – 56 pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering.
 2. ‘Je bent prima zoals je bent’ – 84 pagina’s over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen: Hoe kom je van je onzekerheid af? Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen.
 3. ‘Volg je eigen weg’ – 64 Pagina’s over doen wat je wilt, wat anderen ook zeggen: Kwetsbaar opstellen – goed of slecht? Ik wil veranderen, maar weet niet hoe. Werk aan je sterke punten niet je zwakke kanten.
3 GRATIS e-boek: ‘Inzicht in je kracht’ , ‘Je bent prima zoals je bent’ , ‘Volg je eigen weg’
Blijvend zelfvertrouwen

5. Waarom is zelfvertrouwen belangrijk?

Zoals ik al heb gezegd, zelfvertrouwen is erg belangrijk en heeft invloed op bijna elk gebied in je leven. Hoe dan? Dat zal ik uitleggen. Zelfvertrouwen is het beeld dat je van jezelf hebt. Als je een negatief beeld van jezelf hebt dan ben je vaak gevoelig voor zelfkritiek en kritiek van buitenaf.

Soms is je zelfvertrouwen laag, wat vaak gepaard gaat met angst. Gevoelens van afwijzing, ontevredenheid en minachting vergezellen je, dus je zou je het liefst verschuilen achter een muur die mensen afstoot. Waardoor je minder goed functioneert op je werk, je bent niet echt open voor relaties, je zit niet lekker in je vel en dat is niet goed voor je gezondheid.

Zelfvertrouwen is één van de belangrijkste eigenschappen en je die kunt ontwikkelen. Het is een kwestie van oefenen, net zoals wanneer je een nieuwe taal leert of een nieuwe vaardigheid ontwikkelt. Met oefenen vergroot je ook je zelfvertrouwen. Je moet jezelf weer leren vertrouwen en dit doe je stap voor stap en in je eigen tempo. Blijf niet stil staan maar blijf er mee bezig. Door het ontwikkelen van je zelfvertrouwen krijg je automatisch een beter gevoel en een positiever beeld over jezelf.

Zelfvertrouwen komt van binnen, niet van buiten. Met je gevoel is dat hetzelfde. Je leert daardoor beter op je gevoel te vertrouwen. Hierdoor zit je beter in je vel, je twijfelt veel minder en je bent meer tevreden met de keuzes die je maakt Je krijgt meer plezier in wat je doet en krijgt betere resultaten in je leven. Je wordt spontaner, positiever, zelfverzekerder en gelukkiger.

6. Mijn ervaring en resultaten met Blijvend Zelfvertrouwen.

Yes! Ik zal nu mijn ervaringen over de Blijvend Zelfvertrouwen cursus uit de doeken doen. Ik ben wel bekend met onzekerheid en ik weet dat je je heel ongemakkelijk kan voelen in bepaalde situaties als je weinig zelfvertrouwen hebt. Je moet beseffen dat jijzelf het belangrijkste in je leven bent.

Het grote voordeel van deze cursus is dat deze per e-mail is. Je kunt de oefeningen doen waar en wanneer je wilt in je eigen tempo. Dit zou ook een klein nadeel kunnen zijn als je niet genoeg discipline hebt om de theorie of de opdrachten af te maken. ”De effectiviteit van deze cursus is voor een groot deel afhankelijk van jouw inzet. Jij bepaalt zelf het succes van de cursus”. Gelukkig vertelt Frank in de eerste e-mail op welke belangrijke details je moet letten.

De oefeningen zijn heel leuk en interessant. De vragen die ik moest beantwoorden zijn echt een eyeopener. De manier hoe je aan de slag gaat met jezelf vind ik fantastisch. Dankzij de opdrachten heb ik meer zelfinzicht en ben ik weer een stapje verder in mijn persoonlijke groei.

Ik denk dat deze online cursus je helpt om de weg te vinden in het dagelijks leven. Persoonlijke groei begint als je aan de slag gaat met jezelf en accepteert wie je bent.

Het is een waardevolle en duidelijke cursus die ik zeker aanraad. Ik heb ook ontzettend veel positieve ervaringen gelezen over deze online Blijvend Zelfvertrouwen cursus Om je te laten zien hoe andere mensen deze cursus ervaren heb ik er een aantal voor je geselecteerd.

7. Ervaringen van anderen met Blijvend Zelfvertrouwen.

Hoi Frank, fantastisch! Dat is het woord dat ik wil gebruiken om mijn tevredenheid over m’n investering in deze cursus uit te drukken. Fantastisch! Als ik in de spiegel kijk ben ik de getuige van mijn hersteld zelfvertrouwen. Ik geloof erin dat het blijvend is. Mijn ogen, mondhoeken en uitstraling staan weer!

LS, man

*

Hoi Frank, inmiddels de zesde les gedaan met weer heel veel zinvolle waardevolle informatie en opdrachten. Het helpt me enorm om meer zelfvertrouwen te krijgen en te leren hoe ik dat moet doen. Veel dank alvast daarvoor. Ik kijk uit naar de volgende lessen!

LB, vrouw

*

Ik volg de training Zelfvertrouwen en lees de artikelen die ik toegestuurd krijg met veel plezier. Fijn om zo jezelf aan het denken en ontwikkelen te krijgen. Echt een aanrader.

DA, vrouw

Garantie

garantie

Zoals ik al verteld heb, is Frank een betrouwbare life-coach die 100% vertrouwen heeft in zijn project. Daarom geeft hij 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie op deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico.

Ik hoop dat ik je met deze review geholpen en je er nu klaar voor bent om aan je zelf vertrouwen te gaan werken. Heb je al ervaringen met deze online Blijvend Zelfvertrouwen cursus? Stuur dan een berichtje en laat het ons weten! 🙂

Geef jezelf de kans om jezelf te zijn!

 • Tijdelijke korting! Normaal €189,- nu voor maar €49,-.
 • BONUS! 3 GRATIS e-boeken!
 • 30-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico.
Ga naar de kortingspagina en begin met de cursus Blijvend zelfvertrouwen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *