De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard [ REVIEW + ERVARING ]

Jacko meijaard, laptop lifestyle

De Laptop Lifestyle is het eerste fysieke boek van Jacko Meijaard. In dit boek onthult hij zijn persoonlijke verhaal, hoe hij financieel vrij geworden is met affiliate marketing. ”Van luie student, die amper een cent had verdiend en geen idee had wat ‘ie wilde, naar een 10K per maand internet business met alle vrijheid van de wereld.” (pagina 7) Maar wie is Jacko Meijaard eigenlijk? En wat staat er allemaal in zijn boek? Wil je geld verdienen op het internet? Of twijfel je nog of dat het überhaupt kan? Natuurlijk kan dat! Geloof in jezelf en met de juiste motivatie ben je niet te stoppen. We hebben het boek meteen besteld en ook al uitgelezen zodat wij onze ervaringen met je kunnen delen.

Inhoudsopgave

Wie is Jacko Meijaard?

Voordat ik met de review ga beginnen zal ik eerst Jacko Meijaard voorstellen. Jacko is geboren op 14-02-1991 en komt uit Yerseke in Zeeland. Hij studeerde journalistiek in Utrecht maar hij had al snel gezien dat studeren en een 9 tot 5 baan niet zijn droom leven was. Hij wilde gewoon vrijheid. Na een jaar studie besloot hij zich te verdiepen in de wereld van affiliate marketing en te gaan bouwen aan zijn eigen business. Dat ging hartstikke goed, vandaag de dag is hij eigenaar van Meijaard Media, de oprichter van internetsuccesgids.nl, de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie en hij heeft nu zijn eerste fysieke boek gelanceerd. Jacko Meijaard heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring met online marketing, heeft tientallen succesvolle affiliate websites en hij leeft echt volgens de laptop lifestyle. Wie kan er beter beschrijven wat een laptop lifestyle is dan de persoon die het ook leeft?

Hij is vooral bekend van de website internetsuccesgids.nl. Hij plaatst daar regelmatig interessante en waardevolle artikelen over alles wat met online marketing te maken heeft en over hoe je succesvol bent/wordt op het internet. Daarnaast plaatst hij ook wekelijks podcasts op zijn Sound Cloud kanaal en is hij dagelijks te vinden op zijn forum.

Mijn ervaring is dat Jacko Meijaard zich graag bezig houdt met zijn persoonlijke ontwikkeling en ook iedereen probeert te helpen en te motiveren om een succesvolle en positieve leefstijl te onder houden. Hij vindt het belangrijk dat je niet alleen in je business maar ook als persoon groeit. Hij probeert om dat aan jou door te geven. Dit merk je ook in zijn boek. Jacko vertelt ook dat niets vanzelf gaat, ook geld verdienen op het internet niet. In het begin heeft hij er 3 maanden over gedaan voordat hij de eerste euro’s verdiende. Hij heeft nooit opgegeven en dat zie je in zijn resultaten. Hij is een succesvolle en betrouwbare ondernemer die ook graag andere mensen helpt die met affiliate marketing willen beginnen en een passief inkomen willen opbouwen.

Jacko meijaard

Interview

Wil je nog meer weten over Jacko Meijaard? Wij hebben hem een aantal vragen mogen stellen. Lees hieronder ons korte interview met hem.

1.           Wil je iets over jezelf vertellen? Wie is Jacko Meijaard en hoe zie jij jezelf als persoon?

Ik ben een nuchtere Zeeuw die op zijn 18e begonnen is met affiliate marketing. Door de jaren heen heb ik een netwerk van winstgevende affiliate websites opgebouwd, en nu leer ik andere mensen ook geld te verdienen met affiliate marketing.

2.           Internet Succes Gids bestaat al 7 jaar! Bestaat ISG over 10 jaar ook nog? Hoe zie jij de toekomst?

Jazeker! En het wordt alleen maar groter en beter! Steeds meer mensen zien de kracht van online geld verdienen in, dus ik verwacht dat steeds meer mensen zich hiermee bezig willen houden.

3.           In Affiliate Marketing Revolutie ontdek je hoe je met affiliate marketing kan beginnen en een affiliate website kan maken. Heel veel mensen zijn er ook mee begonnen. Ben je niet bang dat je teveel concurrentie creëert voor jezelf?

Nee hoor, en als dat wel zo is zie ik het alleen maar positief in om mezelf te verbeteren. De beste wint uiteindelijk.

AMR
Klik op de foto en lees onze ervaringen met de AMR!

4.           Hoe zie je de toekomst voor affiliate marketing in het algemeen?

Steeds meer bedrijven willen affiliate marketing toepassen omdat dit het ideale verdienmodel is. Het kost niks extra’s en het is puur no-cure-no-pay.

5.           Naast de positieve reacties krijg je ook negatieve comments? Hoe ga je om met de negatieve reacties?

Helaas wel! In het begin weegt dit heel erg, maar je raakt er telkens meer aan gewend. Waar ik ‘vroeger’ hier nog wel eens over wakker kon liggen, is dat nu niet meer het geval en hou ik mezelf er niet meer mee bezig. Ik focus me op de positieve mensen.

6.           Wat is de leukste reactie die je ooit gehad hebt?

Dat zijn de reacties van mensen die nu dankzij de videotrainingen geld verdienen op het internet en me hiervoor bedanken. Dat blijft je altijd bij.

7.           Waar gaat De Laptop Lifestyle over en waarom is het waardevol om het boek aan te schaffen?

Over de Laptop Lifestyle en dan met name geld verdienen met affiliate marketing. Dit is waardevol omdat het alle informatie geeft om te beginnen met affiliate marketing, inclusief toffe casestudies. Voor zowel de beginner als de wat ervaren affiliate waardevol.

8.           Wat motiveert jou om elke dag door te gaan?

De drang naar succes en het constant realiseren van mijn vrijheid.

9.         Hoe belangrijk is persoonlijke ontwikkeling voor jou?

Enorm belangrijk; de Jacko van tien jaar geleden is niet dezelfde Jacko als de Jacko van nu.

10.         Wat doe je graag in je vrije tijd?

Sporten, genieten van mooi weer en lekker lezen.

11.         Waar ben je heel trots op?

Op veel dingen! Niemand had gedacht dat ik mijn dromen en doelen zou kunnen behalen, maar in tien jaar tijd is dat toch maar even mooi gedaan. Dit ging natuurlijk niet vanzelf en ik heb ook enorm veel tegenslagen moeten incasseren, maar door op lange termijn te denken is het toch gelukt. Daarnaast is het ook enorm tof om te zien dat ISG zo hard groeit en we nu al zo’n 9000 leden hebben; dat is meer dan het dorp waar ik in woon!

12.         Welke persoon inspireert jou?

Richard Branson heeft mij altijd geïnspireerd, en de boeken van Robert Greene vind ik geweldig.

13.         Je maakt zelf podcasts maar luister jij ook naar podcasts van anderen? Naar wie luister je momenteel?

Hmm, momenteel niet echt. Ik lees vooral veel boeken en bekijk veel YouTube video’s over mindset en motivatie. De Podcasts die ik luister hebben te maken met geschiedenislessen.

14.         Wat is de domste fout die je ooit gemaakt hebt?

Denken dat het leven ooit een keer perfect zou zijn 😉

15.         Heb je advies voor beginnende affiliates?

Begin gewoon. Het belangrijkste is om te starten en nooit op te geven. Uiteindelijk lukt het wel. Als je maar niet stopt.

Over De Laptop Lifestyle

De Laptop Lifestyle is op 13 november 2020 gelanceerd door Jacko Meijaard. In dit boek neemt Jacko jou mee via zijn eigen verhaal naar een affiliate marketing avontuur. Het is een 223 pagina’s tellend boek met 19 interessante hoofdstukken. Het zit vol met waardevolle informatie over affiliate marketing, hoe je geld kunt verdienen op internet en hij geeft ook aandacht aan de juiste mindset en hoe je gemotiveerd blijft.

Jacko geeft veel voorbeelden uit zijn eigen situaties van vroeger en nu, successen maar ook de fouten waarvan hij leerde. In de eerste paar hoofdstukken besteedt hij meer aandacht aan zijn persoonlijke verhaal, mindset en motivatie.

”Ik wilde wat anders, maar bovenal : ik wilde VRIJ zijn.’ Ik wilde niet dat iemand mij moest vertellen hoe laat ik moest werken, wanneer ik op vakantie zou mogen en wanneer ik naar huis mag. Ik wilde zelf bepalen hoe mijn dagen er uit zouden zien.”

Jacko Meijaard

Heb jij ook soms deze gedachten? Dan zou ik dit boek zeker lezen. Hij geeft praktische tips hoe je eigen doelen kunt bepalen en bereiken waardoor je gemotiveerd blijft. Er wordt duidelijk uitgelegd wat affiliate marketing is en wat de mogelijkheden zijn. Hij legt ook uit waar je op moet letten en waar je aan moet denken als je met affiliate marketing aan de slag gaat, maar het boek bevat geen stappenplan. Als je een stappenplan nodig dan kun je beter voor zijn online cursus Affiliate Marketing Revolutie gaan.

Inhoudsopgave De Laptop Lifestyle

Voorwoord

 1. Geen toekomst
 2. Met de juiste motivatie is alles mogelijk
 3. Weet waar je naartoe wilt werken
 4. Wat is affiliate marketing?
 5. Ontelbaar veel keuzes
 6. Hoe jij een niche kunt vinden waarin jij jezelf als affiliate overtreft
 7. Jouw site gaat alleen slagen als jij mensen iets geeft dat ze nodig hebben
 8. Je eerste website opzetten
 9. SEO
 10. Leren van anderen
 11. Geen bezoekers, geen inkomsten
 12. Zet niet al je geld op hetzelfde paard en het belang van een traffic strategie
 13. Wees niet bang om te veranderen
 14. Meten is weten
 15. Niet iedere bezoeker is evenveel waard
 16. Hoe slimme funnels de helft van mijn omzet bepalen
 17. Hoe ik mijn winst gebruik om nog meer te winnen
 18. Blijf nieuwsgierig en verwaarloos je projecten niet
 19. Het is nu aan jou

Ik heb hieronder een paar foto’s geplaatst zodat je een (beter) beeld hebt hoe het boek er uit ziet.

Laptop lifestyle hoofdstuk 2

Laptop Lifestyle hoofdstuk 8

Laptop Lifestyle hoofdstuk 13

Wat kost het?

De Laptop Lifestyle is op dit moment heel goedkoop. De introductieprijs is 7,75 EURO en ik heb geen idee hoe lang dat zo laag blijft. Maar je betaald nu alleen de druk en verzendkosten. Goede deal toch? Ben jij een beginnende online ondernemer of wil je geld verdienen op het internet? Dan is dit boek zeker iets voor jou. €7.75 is toch geen geld voor een waardevol boek die je verder helpt met je online business.

Voor de lancering heeft Jacko deze korte trotse podcast opgenomen die ik graag met jou wil delen. Zo krijg je nog een beter beeld over hem en over zijn boek.

Wat is de Internet Succes Gids Forum?

Internetsuccesgids heeft sinds 2016 ook een eigen forum. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een mega community waar mensen elkaar helpen met geld verdienen op het internet. Je krijgt meteen toegang als je het boek van Jacko aangeschaft hebt. Je kan hele nuttige informatie vinden op het forum en als je vragen of een snel advies nodig hebt, dan maak je een topic aan en je krijgt binnen korte tijd antwoord. Jacko Meijaard is niet de enige met ervaring op dit forum, er zijn inmiddels bijna 10.000 leden die hun kennis met je willen delen. Dit is een mooie aanvulling voor de mensen die met affiliate marketing gaan beginnen.  

Onze ervaringen met het boek De Laptop Lifestyle

Onze ervaringen met De Laptop Lifestyle is heel erg positief. Ik raad je zeker aan om dit e-boek te lezen. Het helpt je om nieuwe inzichten te krijgen over affiliate marketing en geld verdienen op het internet. Het is een mooi opgebouwd boek en het leest fijn. Jacko heeft een simpele (informatieve) vormgeving gekozen wat ik niet erg vind, want het gaat over de inhoud en die is prima.

Als je Jacko al een beetje kent zal je in de eerste hoofdstukken veel herkenbare dingen lezen omdat hij hier zijn levensverhaal verteld. Het leuke is dat ik mezelf af en toe herkende in de dingen die hij verteld. Vanaf hoofdstuk 4 wordt het eigenlijk pas echt interessant. Vanaf hier gaat hij echt in op de laptop leefstijl en hoe je dit kunt bereiken. Er wordt aandacht besteedt aan de dingen die je wel moet doen maar ook aan de dingen die je niet moet doen.

Het bestellen en betalen ging super snel en de levertijd was bij mij 5 dagen. Maar ik heb mijn bestelling gedaan in de drukke periode net na de lancering. Normaal is de levertijd gewoon 1-2 dagen, nadat je bestelling voltooid is ontvang je een track and trace code zodat jij je boek kan volgen.

We hebben inmiddels al redelijk wat kennis en ervaring met affiliate marketing maar wij hebben toch veel nuttige informatie en tips uit dit boek gehaald die we zeker gaan toepassen. Het boek is dus niet alleen geschikt voor beginners, maar als je al jarenlange ervaring hebt denk ik niet dat dit boek je nog iets nieuws leert. We zijn erg blij dat we De Laptop Lifestyle hebben aangeschaft en zeker voor dit geld is het echt een cadeautje. Geef jij dit boek cadeau aan jezelf of aan iemand anders?

Garantie

garantie

Jacko Meijaard is een ervaren en betrouwbare online ondernemer die volledig vertrouwen heeft in zijn product. Daarom heeft hij een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

laptop lifestyle boek

Zet de eerste stap naar een Passief Inkomen met Affiliate Marketing

Bestel de Laptop Lifestyle nu en betaal je alleen de verzendkosten!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *