Wie is Frank de Moei? – Newstart cursussen op een rijtje [ REVIEW-2020 ]

mm

Wil je meer ervaringen over Frank de Moei lezen voordat je een cursus aanschaft? Twijfel je nog over hem of één van zijn cursussen? Don’t worry, dat is heel normaal dat je twijfelt daarom hebben we deze review gemaakt zodat je een duidelijk beeld krijgt over zijn betrouwbaarheid en zijn cursussen. Ik zal je alle informatie, mijn eigen ervaring en de ervaringen van anderen in dit artikel met je delen. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei was zoals hij vertelt tot zijn dertigste helemaal geen expert in persoonlijke ontwikkeling gebied. Hij zat niet lekker in zijn vel en zoals hij zelf zegt; ”was hij niet echt bijzonder gelukkig of succesvol”. Hij had altijd het gevoel dat er iets niets klopte en hij wilde veranderen maar hij wist niet precies hoe dat kon doen.

Het keerpunt in zijn leven was in 1996 toen hij naar een seminar over zelfontwikkeling is geweest. Hij kreeg daar het inzicht dat hij alles in zijn leven kan veranderen als hij zelf verandert. Door dit inzicht vertrouwde hij erop dat alles wat hij wilde bereiken mogelijk was door aan zichzelf te werken.

De volgende 15 jaar is hij op zoek gegaan naar zichzelf en hij leerde alles wat hij kon over zelfontwikkeling en dit heeft hij met heel veel succes gedaan.

Maar je hoeft er geen 15 jaar over te doen over de weg naar geluk en succes. Hij heeft nooit een coach gehad en volgens hem versnelt coaching de persoonlijke groei. ”Als ik wel een coach had gehad, zou ik er geen 15 jaar over hebben gedaan, dat weet ik zeker.”– Frank de Moei

Lees hier onze interview met Frank de Moei!

Frank de Moei
Professional Coach – Newstart.nl

Bekend van:

Opleidingen

Vandaag de dag is hij een internationaal trainer en een professionele life-coach, aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Verder vermeld hij op zijn LinkedIn profiel welke curssusen en trainingen hij gevolgd heeft:

 • Diploma (cum laude) in Positive Psychologie
 • Gecertificeerde Life-Coach Neuro Associative Conditioning (TM)
 • MIT Master of Information Techology
 • CDIA+ Certified Document Imaging Architech (TM),
 • Project+, Certified Project Manager
 • Specialismen: Persoonlijke Groei en Transformatie 
 • Diversen: Sales, Training, Persoonlijke Ontwikkeling en IT

Coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zijn Franks passies geworden en hij helpt graag anderen met hun persoonlijke groei. De belangrijkste stappen die hij geleerd heeft kun je in zijn boek ‘De Sleutel van Geluk en Succes” vinden. Alle zijn cursussen helpen je verder om jezelf goed te voelen en je doelen te bereiken.

”Ik geloof dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst. Je bent veel sterker dan je gelooft en kunt veel meer dan je denkt. Het mooiste doel dat je kunt hebben, is plezier in het leven. En het mooie is dat je dat elke dag kunt bereiken!”

-Frank de Moei-

Cursussen van Frank de Moei

Frank deelt graag zijn kennis en hij doet dit via online cursussen. Hij heeft bewust gekozen voor online cursussen want op deze manier is het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk en zo kan je de cursussen volgen vanuit je eigen omgeving en wanneer het jou het beste uit komt. Daardoor kan hij de prijzen van de cursussen ook laag houden.

Hij heeft al 15.000 cursisten online begeleidt en ik kom alleen maar positieve ervaringen tegen. De prijzen van de cursussen zijn tussen de €49,- en €59,-. Dit is redelijk goedkoop als je kijkt hoeveel je zou betalen bij 1 op 1 sessies. Het kan zijn dat een cursus niet helemaal bij je past, daarom geeft hij bij zijn cursussen 14-30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo loop je geen enkel risico en Frank wil natuurlijk ook alleen maar tevreden klanten hebben.

Hieronder vind je een overzicht van zijn cursussen.

Blijvend Zelfvertrouwen

Dit is een 12 weekse online cursus voor mensen die meer zekerheid en meer zelfvertrouwen in hun leven willen creëren en houden. Hierbij krijg je elke week een e-mail met inzichten en uitleg over de theorie die je gekregen hebt. De lessen bevatten ook nog leuke opdrachten die je in het dagelijkse leven gaat gebruiken en hierdoor blijft de theorie beter in je geheugen hangen.

Dit is een resultaatgerichte cursus: een systematische, praktische en effectieve methode om je zelfvertrouwen te vergroten. Deze cursus bestaat uit 3 delen:

 • Analyseer je zelfvertrouwen
 • Ontdek je zelfvertrouwen
 • Creëer een nieuw zelfvertrouwen

Daarnaast krijg je 3 bonus e-boeken; ”Inzicht in je Kracht”, ”Het e-boek Je bent prima zoals je bent!” en ”Volg je eigen weg”. Bij deze cursus krijg je 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Het prijs van dit pakket is maar €49,-.

Nooit meer Zorgen of Stress

Dit is een 9 weekse online cursus voor de mensen die nooit meer stress of zorgen willen ervaren. Dit betekent dat je 9 weken lang in totaal 19 lessen per e-mail ontvangt met veel inzichten, tips en oefeningen die ervoor zorgen dat je gemakkelijk de stress loslaat.

In het eerste deel van deze cursus moet je een vragenlijst beantwoorden, dit is een soort kennismaking met jezelf. Hierbij ontdek je de oorzaken van jouw stress. Nadat je weet wat de problemen zijn, ga je de oplossingen zoeken en daarna leer je om te ontspannen. Frank helpt je natuurlijk met alles mee.

Je krijgt ook nog 2 bonussen; ”Het e-boek Inzicht in je Kracht” en een E-Mail Coachingsessie. Bij deze cursus krijg je 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie. De prijs van dit pakket is maar €59,-. Lees ons artikel over stress verminderen met 8 belangrijke tips.

Betere Relaties met Iedereen

Bij deze online cursus kriijg je in 11 weken 23 lessen toegestuurd. Goede relaties zijn enorm belangrijk in het leven. Daarom is deze cursus eigenlijk voor iedereen een aanrader. Hierbij krijg je een stuk theorie, inzichten en opdrachten die je in je dagelijkse leven makkelijk toepast. Kiezen voor de gezonden relaties of met moeilijke mensen omgaan is soms best moeilijk maar Frank helpt je daarbij. Deze cursus bestaat uit 5 delen:

 • Wat zijn gezonde relaties?
 • Beter en effectiever communiceren
 • Meer inzicht en begrip
 • Omgaan met uitdagingen
 • Betere keuzes maken

Krijg je ook nog 2 bonussen; ”Het e-boek Inzicht in je Kracht” en een E-Mail Coachingsessie. Bij deze cursus krijg je 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie. De prijs van dit pakket is maar €59,-.

Vind je Ideale Baan

Ontdek je passie en talenten! Bij deze online cursus krijg je in 10 weken 12 lessen toegestuurd waarmee je je passie ontdekt, wat voor werk zou bij jou passen en hoe maak je de overstap naar een droombaan. Deze cursus bestaat uit 3 delen:

 • Ontdek jouw passie en talent
 • Zet twijfel om in kracht
 • Maak de overstap naar je ideale baan

Bij deze cursus horen 3 bonus e-boeken die je er gratis bij krijgt; ”Inzicht in je Kracht”, ”Ontdek je passie en talent!” en ”Maak de overstap naar je droombaan”. Bij deze cursus krijg je 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Het prijs van dit pakket is maar €49,-.

Vind je dit interessant lees dan ook ons artikel De beste manier om je droombaan te vinden!

Geluk – Genieten van het leven

De online cursus onthult in 9 weken hoe je gaat genieten van het leven. Je krijgt tweemaal per week een les met waardevolle informatie, inzichten, vragen en natuurlijk oefeningen. Deze helpen je om positief en gelukkiger worden en verder genieten van het leven. De online cursus bestaat uit 4 delen:

 • Ontdek je geluk
 • Stel je geluk niet meer uit
 • Blijvend geluk
 • Geluk en je leven

Je krijgt ook nog 2 bonussen; Het e-boek “Inzicht in je Kracht” en een E-Mail Coachingsessie. Bij deze cursus krijg je 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie. De prijs van dit pakket is maar €59,-.

Het E-boek: De Sleutels van Geluk en Succes

In dit e-boek vertelt Frank de belangrijkste stappen die je moet zetten voor geluk en succes. Dit e-boek brengt jou rust, kracht en inspiratie. Het e-boek is kort maar krachtig, in totaal 147 pagina’s en bestaat uit 4 delen:

 • Ontwikkel een houding die succes aantrekt
 • Ontwikkel succesvolle relaties
 • Bepaal je doelen en bereik succes
 • Geniet van je succes

Bij dit e-boek krijg je het bonus e-boek ”Inzicht in je Kracht”. Hij geeft ook 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Het prijs van dit pakket is maar €17,-.

Ervaringen van verschillende mensen

De deelnemers hebben heel goede ervaringen met Frank de Moei en met zijn cursussen. Hij heeft duizenden deelnemers en op de verkooppagina van elke cursus staan meerdere positieve reacties die bewijzen dat de cursussen van Frank enorm waardevol en nuttig zijn voor iedereen. Dit betekend dat er al vele mensen succes hebben behaald met zijn cursussen en dat werkt heel motiverend.

Heb ik negatieve reacties gevonden?

Ik heb van cursisten zelf geen negatieve reacties gevonden, maar er zijn een aantal “review-sites”die hem expres een lagere score geven. Dit doen ze zodat ze (hun eigen) duurdere producten kunnen ophemelen en dus meer geld verdienen. Wij schrijven dit niet om te verkopen maar om jou een eerlijk beeld te geven.

Hieronder heb ik de ervaringen van verschillende mensen op een rijtje gezet.

Hoi Frank, inmiddels de zesde les gedaan met weer heel veel zinvolle waardevolle informatie en opdrachten. Het helpt me enorm om meer zelfvertrouwen te krijgen en te leren hoe ik dat moet doen. Veel dank alvast daarvoor. Ik kijk uit naar de volgende lessen!

LB, vrouw

Beste Frank, de cursuslessen sla ik op. En kan ze dan op mijn gemak nog eens teruglezen. En dat is heel prettig! De cursus is duidelijk met goede adviezen. De cursus is helder en komt heel positief over. Dank je wel voor je aandacht en de goede woorden. Hartelijke groet,

RK, vrouw

Hoi Frank! De cursus is echt te gek, heel inspirerend en leuk om te doen. De lessen zijn ook erg interessant: Het is een fijne mix van to the pointheid en grappige metaforen. Ik ben inmiddels overgestapt en voor mezelf begonnen na een lange reis via oa New York. Keep up the good work!

NV, man

Mijn eigen ervaring en conclusie

Een review zonder mijn eigen mening en ervaring is geen review natuurlijk. Ik heb meerdere cursussen van Frank gevolgd en heb ook contact gezocht met hem. Ik heb hem vragen gesteld en binnen een dag kreeg ik antwoord van hem. Lees het interview hier—> Exclusief interview met Frank de Moei

Het is hartstikke belangrijk dat je als coach goed aanwezig bent om je cliënten goed te kunnen helpen.

In mijn onderzoek heb ik natuurlijk ook zijn gegevens gecheckt. Zijn bedrijf is netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 34244793. Alle gegevens die hij op zijn social media of zijn website opgeeft kloppen. Frank is dus echt een betrouwbare, professionele lifecoach.

Hij deelt ook ontzettend veel gratis waarde en tips via zijn website en de kers op de taart zijn de top cursussen die hij aanbiedt. Frank is heel goed in wat hij doet en dit zie je aan de populariteit van zijn producten. Voor mij is eerlijkheid erg belangrijk en Frank heeft mij laten zien dat hij eerlijk is en geen valse hoop geeft.

Frank de Moei heeft mijn vertrouwen gewonnen en ik heb nu al zin om één of meerdere trainingen van hem te volgen. Hij heeft zelf ook veel vertrouwen in zijn producten daarom geeft hij bij alle producten minimaal 2 weken garantie. Dit geeft mij het gevoel dat ik niets te verliezen heb en dat is fijn.

garantie

Ik hoop dat deze review je geholpen heeft en dat het de moeite waard was om te lezen. Ik ben benieuwd naar jou ervaringen met Frank de Moei. Voel je vrij om een berichtje achter te laten. Wil je graag iets anders aan ons kwijt? Laat het even weten. 😉

Misschien vind je dit ook interessant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *