Geluk – Genieten van het leven [ REVIEW – ERVARINGEN ]

mm
geluk genieten van het leven e-cursus

Wij willen allemaal gelukkig zijn en we gebruiken de term ‘geluk’ regelmatig. Maar wat betekent geluk voor jou? En hoe kan je gelukkig zijn en gewoon van het leven genieten? Dit is geloof ik het grootste verlangen van vele van ons. Maar, weet jij wat houdt jou tegen houdt om echt gelukkig te zijn? Als je deze review leest dan is de kans groot dat je antwoorden wilt krijgen en je interesse hebt in de online cursus Geluk – Genieten van het leven van Frank de Moei. De antwoorden zitten al in jezelf maar die moet je er wel uithalen. Deze cursus helpt je met vragen en opdrachten om er achter te komen wat je tegenhoudt en hoe je echt gelukkig kan zijn in je leven. Lees verder en ontdek hoe onze ervaringen zijn met de online Geluk – Genieten van het leven cursus.

Inhoudsopgave

Wie is Frank de Moei?

Voordat ik deze review begin ga ik weer eerst de ontwikkelaar van de cursus Geluk – Genieten van het leven voorstellen. Frank de Moei was zoals hij vertelt tot zijn dertigste helemaal geen expert in persoonlijke ontwikkeling gebied. Hij zat niet lekker in zijn vel en zoals hij zelf zegt; ”was hij niet echt bijzonder gelukkig of succesvol”. Hij had altijd het gevoel dat er iets niets klopte en hij wilde veranderen maar hij wist niet precies hoe dat kon doen.

Het keerpunt in zijn leven was in 1996 toen hij naar een seminar over zelfontwikkeling is geweest. Hij kreeg daar het inzicht dat hij alles in zijn leven kan veranderen als hij zelf verandert. Door dit inzicht vertrouwde hij erop dat alles wat hij wilde bereiken mogelijk was door aan zichzelf te werken.

De volgende 15 jaar is hij op zoek gegaan naar zichzelf en leerde hij alles wat hij kon over zelfontwikkeling en dit heeft hij met heel veel succes gedaan.

Maar je hoeft er geen 15 jaar over te doen om de weg naar geluk en succes te vinden. Hij heeft nooit een coach gehad en volgens hem versnelt coaching de persoonlijke groei. ”Als ik wel een coach had gehad, zou ik er geen 15 jaar over hebben gedaan, dat weet ik zeker.”– Frank de Moei

Frank de Moei

Wil je nog meer weten over Frank de Moei?

Lees ook -> Frank de Moei – cursussen en ervaringen (REVIEW-2020)

Lees ook -> Exclusief interview met Frank de Moei!

Wat is de cursus Geluk – Genieten van het leven?

De online cursus Geluk – Genieten van het leven is weer een hele waardevolle cursus van Frank. Het is een online cursus die je thuis op de bank of waar je maar wilt in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt in deze online cursus 9 weken lang twee keer per week een les toegestuurd. In elke les ontdek je een stukje theorie die je meer inzichten geeft waardoor je ideeën of oplossingen krijgt voor meer geluk. De hele cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die gelukkiger willen zijn met hunzelf en met hun leven.

Vergeet niet, de effectiviteit van de cursus is zeer afhankelijk van jou. Jouw inzet is het meest belangrijk. Deze cursus helpt jou als je zelf ook geholpen wilt worden. Ik vind het heel belangrijk om dit te vermelden want sommige mensen verwachten dat alles binnen een dag veranderd zonder er iets voor te hoeven doen. Helaas werkt het niet zo, jij bent namelijk zelf de architect van jouw leven. Als je weet wie je bent en wat je precies wilt in je leven, zorg dan dat je actie onderneemt. .

In deze cursus kom je er achter wat geluk voor jou betekent, welke onwaarheden er over geluk bestaan, wat je tegenhoudt gelukkig te zijn en vooral hoe je wel gelukkig wordt. Elke stukje theorie is heel leerzaam en je krijgt nieuwe inzichten in jouw eigen situatie. Aan het einde van elke les krijg je ook vragen en/of opdrachten die je verder helpen om gelukkiger te zijn in je dagelijkse leven.

Na paar lessen zult je merken dat je beter weet wat jou gelukkig maakt en wat je tegenhoudt om gelukkig te zijn. Als je weet wat de dingen zijn die je tegenhouden om gelukkig te zijn dan kun je dit ook makkelijker overwinnen en uiteindelijk een leven met meer geluk creëren. De bedoeling is dat je de dingen die je leert goed gaat toepassen en hierdoor gelukkiger wordt.

geluk-genieten online cursus

Je leert hoe je:

 • kan genieten van elk moment in je leven,
 • lekker in je vel kan zitten,
 • een positief en ontspannen leven kunt leiden,
 • oprecht gelukkig en tevreden kunt zijn.

Wat is de prijs van de cursus?

De waarde van dit pakket is €199,- maar je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor maar €59,-

Wat krijg je?

Voor die €59,- krijg je 9 weken lang twee keer per week een mail. In totaal krijg je 18 e-mail lessen met theorie, inzichten, oplossingen en opdrachten toegestuurd.

Daarnaast ontvang je 2 BONUSSEN

 1. ”Inzicht in je Kracht” – 56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering….
 2. E-Mail Coachingsessie – Dit betekent dat als je een persoonlijke vraag hebt je contact kunt opnemen voor een coachingsessie per e-mail.
inzicht in je kracht en coahingscall

Hoe is de cursus opgebouwd?

Zoals ik al zei krijg je bij deze cursus 9 weken lang twee keer per week een e-mail les toegestuurd. In totaal bevat de cursus 18 lessen. Dit betekent dat je twee lessen per week krijgt die je helpen om meer geluk in je leven te krijgen. Deze online cursus is net zoals Franks andere cursussen zo ontwikkeld dat je eerst kennis opdoet en daarna ga je dit in je dagelijkse leven in de praktijk brengen.

Aan het eind van elk les vind je ook nog handige vragen en opdrachten die je in het dagelijkse leven gaat gebruiken. Hierbij gebruik je de theorie die je gekregen hebt. Door de oefeningen blijft alles beter in je geheugen hangen en wordt het een automatisme. Het zijn voornamelijk vragen die dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie. Frank raad aan om eerst alle oefeningen van een hoofdstuk af te ronden voordat je aan de volgende e-mail begint. Zo ga je stap voor stap de theorie en de oefeningen toepassen in je leven. Frank laat je op deze manier nadenken over jouw eigen situatie en hoe je die kan verbeteren.

Een kort overzicht van de volgorde van de lessen:

 • 1. Welkom en inleiding (eerste mail)
 • 2. Wat maakt gelukkig?
 • 3. Geluk en focus
 • 4. Geluk en je overtuigingen
 • 5. Geluk is een gevoel
 • 6. Geluk en je doelen
 • 7. Geluk en je eigen verantwoordelijkheid
 • 8. Geluk en het stoppen met vergelijken
 • 9. Geluk en zelfacceptatie
 • 10. Geluk en acceptatie van anderen
 • 11. Geluk is een beslissing
 • 12. Geluk en het nu
 • 13. Geluk en affirmaties
 • 14. Geluk en dankbaarheid
 • 15. Geluk en de wet van aantrekking
 • 16. Geluk en geven en delen
 • 17. Geluk en groeien
 • 18. Evaluatie & afsluiting

Voor wie is de cursus Geluk – Genieten van het leven geschikt?

Wij willen allemaal dat we onszelf gelukkig voelen en dat is logisch, want geluk is een positief en sterk gevoel en het geeft een doel aan je leven. Deze online cursus is geschikt voor iedereen die meer geluk en tevredenheid in zijn leven wil creëren. Ik ga hier nu geen vragen stellen zoals ik bij de vorige reviews heb gedaan want in mijn ogen kan iedereen deze cursus gebruiken. Als je helemaal tevreden en gelukkig bent dan kan je deze cursus uiteraard overslaan. Of zou je stiekem toch nog iets gelukkiger willen zijn?

Laat ik toch iets specifieker zijn en toch een vraag stellen; Wil je gelukkiger zijn? Als je antwoord JA is dan is deze super handige cursus iets voor jou.

Conclusie van de cursus Geluk – Genieten van het leven.

Nu is het tijd om onze ervaringen die wij hebben met de online cursus Geluk – Genieten van het leven te delen. In mijn ogen is het weer een super leerzame cursus van Frank. Door de lessen en opdrachten heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en ben ik nu meer bewust over de dingen die mij tegenhouden van mijn geluk. Ik ben er ook achter gekomen dat wij zo druk zijn met allerlei dingen in het dagelijkse leven, dat wij vergeten om ons geluk de hoogste prioriteit te geven.

Dit kan ik het beste uitleggen door een stukje uit de cursus te citeren die ik heel mooi een motiverend vind. Dit zijn maar een paar van de vele teksten van Frank die mij echt aan het denken hebben gezet en gemotiveerd hebben om actie te ondernemen.

”Hoe belangrijk is geluk voor je? Ik hoop het allerbelangrijkste. Geluk is de bron van al het goede in je leven: alles ontspringt uit een gevoel van geluk. Zonder geluk zul je weinig bereiken. Daarom is geluk het allerbelangrijkste in je leven.

Waarom vergeten we dat zo vaak? Omdat we overweldigd worden door de waan van de dag: alle duizenden dingen die gedaan moeten worden. Geluk wordt daarmee naar de achtergrond verplaatst.

Mijn suggestie is om het om te draaien. Maak je geluk (je gevoel, de dingen doen die je gelukkig maken) tot je hoogste prioriteit. Besteed er aandacht aan en maak er tijd voor vrij. Maak het nummer 1 op je agenda.

Als je dat doet, gaan alle andere dingen vanzelf. Kies voor geluk, maak de beslissing je goed te voelen, maak het je prioriteit en stel het nooit uit. Het is je geboorterecht om gelukkig te zijn. Vergeet het niet!”

Frank de Moei (les 11)

Ik geloof dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor ons eigen geluk en dat je altijd een keuze hebt om gelukkig te zijn. Ik ben erg dankbaar voor de nieuwe inzichten die ik gekregen heb en ik kies ervoor om gelukkiger te zijn. Wij hopen dat deze review jou gemotiveerd heeft om een gelukkiger leven te leiden, laat het ons weten.

Ervaringen van anderen met de cursus Geluk – Genieten van het leven.

''Ik heb nu veel aan de cursus, het gaat allemaal veel beter en voel me met de dag gelukkiger. Ik kijk uit naar de volgende e-mails!''

NG, man

''Ik kreeg van buiten af erg veel negatieve energie. Daar kreeg ik op een gegeven moment erg veel last van. Via Google ben ik bij jou terechtgekomen. De stap was groot maar nodig. Toen ik de stap had gemaakt voelde het al als een bevrijding. Nu ik halverwege de cursus ben gaat alles al een stuk beter. Ik kan veel van mijn problemen al behoorlijk relativeren. Voor mij heeft deze cursus nu al erg positief uitgepakt.''

SA, man

''Hi Frank, graag wil ik je bedanken voor de fijne e-mail cursus. Voor mij is dit de perfecte manier om ermee bezig te zijn. Goede inleidingen gevolgd door goede vragen!''

AP, vrouw

Garantie

garantie

Zoals ik al eerder verteld heb is Frank een betrouwbare life-coach die 100% vertrouwen heeft in zijn project. Daarom geeft hij 15-dagen niet-goed-geld-terug garantie op deze aanbieding.

Frank de Moei

Online Cursus Geluk – Genieten van het leven

 • Genieten van elk moment
 • Lekker in je vel zitten
 • Positief en ontspannen leven
 • Oprecht gelukkig en tevreden zijn
Ga naar de kortingspagina en begin nu aan een gelukkiger leven!

Misschien dit vind je ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *