Nooit meer zorgen of stress [ REVIEW + ERVARINGEN ]

mm
Nooit meer over stres e-cursus

Wat vind jij van een leven zonder zorgen of stress? Klinkt heerlijk toch? Daarom heb ik hier een super waardevolle online cursus Nooit meer zorgen over stress van Frank de Moei. Is deze online cursus jouw geld waard? In dit artikel gaan we samen kijken wat je aan de cursus Nooit meer zorgen of stress hebt en onthul ik weer onze ervaringen.

Het is goed om te weten dat iedereen stress in het dagelijkse leven. Het is een vorm van spanning en we hebben een bepaalde mate van spanning nodig hebben om goed te kunnen functioneren in het leven. Maar soms wordt er te veel van ons gevraagd of willen we te veel. Het lijkt dan alsof alles tegen zit thuis of op het werk of je ervaart dat je weinig steun krijgt uit je omgeving. Dit soort situaties geven extra spanningen en zorgen. Maar wist je dat de meeste stress veroorzaakt wordt door onze eigen gedachten en overtuigingen?

Als er in je leven te veel spanning aanwezig is, kan dit leiden tot klachten. De meest voorkomende klachten; versnelde hartslag en ademhaling, veel of weinig eetlust, hoofdpijn, rugklachten, slaaploosheid, vermoeidheid en gebrek aan energie. Ervaar jij één of meerdere van deze klachten? Dan is het tijd om te beginnen met ontspannen en goed te kijken wat goed is voor jezelf. Lees verder en ontdek wat deze cursus voor jou kan betekenen.

Inhoudsopgave

Wie is Frank de Moei?

Voordat ik met de review ga beginnen ga ik eerst de ontwikkelaar van de cursus Nooit meer zorgen of stress voorstellen. Frank de Moei was zoals hij vertelt tot zijn dertigste helemaal geen expert in persoonlijke ontwikkeling gebied. Hij zat niet lekker in zijn vel en zoals hij zelf zegt; ”was hij niet echt bijzonder gelukkig of succesvol”. Hij had altijd het gevoel dat er iets niets klopte en hij wilde veranderen maar hij wist niet precies hoe dat kon doen.

Het keerpunt in zijn leven was in 1996 toen hij naar een seminar over zelfontwikkeling is geweest. Hij kreeg daar het inzicht dat hij alles in zijn leven kan veranderen als hij zelf verandert. Door dit inzicht vertrouwde hij erop dat alles wat hij wilde bereiken mogelijk was door aan zichzelf te werken.

De volgende 15 jaar is hij op zoek gegaan naar zichzelf en leerde hij alles wat hij kon over zelfontwikkeling en dit heeft hij met heel veel succes gedaan.

Maar je hoeft er geen 15 jaar over te doen om de weg naar geluk en succes te vinden. Hij heeft nooit een coach gehad en volgens hem versnelt coaching de persoonlijke groei. ”Als ik wel een coach had gehad, zou ik er geen 15 jaar over hebben gedaan, dat weet ik zeker.”– Frank de Moei

Frank de Moei

Wil je nog meer weten over Frank de Moei?

Lees ook -> Frank de Moei – cursussen en ervaringen (REVIEW-2020)

Lees ook -> Exclusief interview met Frank de Moei!

Wat is de cursus Nooit meer zorgen of stress?

De online cursus Nooit meer zorgen of stress is weer een super handige en informatieve cursus van Frank. Het is natuurlijk een online cursus die je thuis op de bank of waar je maar wilt, in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt in deze online cursus 9 weken lang twee keer per week een les toegestuurd. In elke les ontdek je een stukje theorie die je meer inzichten geeft waardoor je ideeën of oplossingen krijgt om zorgen en stress los te laten. De hele cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die hun zorgen/stress willen los laten en meer willen genieten van het leven.

Vergeet niet, de effectiviteit van de cursus is zeer afhankelijk van jou. Jouw inzet is het meest belangrijk. Deze cursus helpt jou als je zelf ook geholpen wilt worden. Ik vind het heel belangrijk om dit te vermelden want sommige mensen verwachten dat alles binnen een dag veranderd zonder er iets voor te hoeven doen. Helaas werkt het niet zo, jij bent namelijk zelf de architect van jouw leven. Als je weet wie je bent en wat je precies wilt in je leven, zorg dan dat je actie onderneemt.

In deze cursus kom je er achter waar stress en zorgen vandaan komen en wat je kunt doen om ze los te laten, zodat je ontspannen kunt genieten van het leven. Elke stukje theorie is herkenbaar en leerzaam en ze helpen je om nieuwe inzichten te krijgen in jouw eigen situatie. Aan het einde van elke les krijg je ook vragen en/of opdrachten die je verder helpen om de theorie toe te passen in jou dagelijkse leven.

Je leert hoe je:

 • meer rust in je hoofd kan krijgen,
 • positiever kunt denken,
 • minder kunt zorgen,
 • angst kunt overwinnen,
 • meer vertrouwen kunt krijgen.

Wat is de prijs van de cursus?

De waarde van dit pakket is €199,- maar je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor maar €59,-

Wat krijg je?

Voor die €59,- krijg je 9 weken lang twee keer per week een mail. In totaal krijg je 19 e-mail lessen met theorie, inzichten, oplossingen en super handige opdrachten toegestuurd.

Daarnaast ontvang je 2 BONUSSEN

 1. ”Inzicht in je Kracht” – 56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering….
 2. E-Mail Coachingsessie – Dit betekent dat als je een persoonlijke vraag hebt je contact kunt opnemen voor een coachingsessie per e-mail.
inzicht in je kracht en coahingscall

Hoe is de cursus Nooit meer zorgen of stress opgebouwd?

Zoals ik eerder al zei krijg je bij deze cursus 9 weken lang twee keer per week een e-mail les toegestuurd. In totaal bevat de cursus 19 lessen. Dit betekent dat je in 10 weken leert hoe je stress los laat. Deze online cursus is net zoals Franks andere cursussen zo ontwikkeld dat je eerst kennis opdoet en daarna ga je dit in je dagelijkse leven in de praktijk brengen. Deze methode werkt hartstikke fijn.

Aan het eind van elk les vind je ook nog handige vragen en opdrachten die je in het dagelijkse leven gaat gebruiken. Hierbij gebruik je de theorie die je gekregen hebt. Door de oefeningen blijft alles beter in je geheugen hangen en wordt het een automatisme. Het zijn voornamelijk vragen en opdrachten die dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie. Frank raadt aan om eerst alle oefeningen van een hoofdstuk af te ronden voordat je aan de volgende e-mail begint. Zo ga je stap voor stap de theorie en de oefeningen toepassen in je leven. Frank laat je op deze manier nadenken over jouw eigen situatie en hoe je die kan verbeteren.

Een kort overzicht van de volgorde van de lessen:

 • 1. Welkom (eerste e-mail)
 • 2. Waar komen zorgen en stress vandaan?
 • 3. Wat zijn de voordelen van zorgen en stress?
 • 4. Jij bent niet je gedachten.
 • 5. Ondersteunen je overtuigingen je zorgen?
 • 6. De kracht van goede vragen.
 • 7. De kracht van focus.
 • 8. Van zorgen naar actie.
 • 9. Vergroot je vertrouwen.
 • 10. Zonder angst.
 • 11. Laat de controle los.
 • 12. Schrijf je zorgen op.
 • 13. Transformeer je zorgen.
 • 14. Dit moment kent geen zorgen.
 • 15. Dankbaarheid.
 • 16. Ontspanning aantrekken.
 • 17. Snel en blijvend ontspannen.
 • 18. Meer informatie over het loslaten van stress en zorgen.
 • 19. Afsluiting.

Voor wie is de cursus Nooit meer zorgen of stress geschikt?

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die hun stress en/of zorgen willen loslaten en meer van het leven willen genieten. In een wereld waar veel stress en angst bestaat, waar iedereen aan het rennen is en druk bezig is met allerlei dingen, vergeten we soms voor onszelf te zorgen. Soms hebben we niet eens door hoe stress ons leven negatief beïnvloedt. De beste oplossing om stress te verminderen is om meer inzicht te krijgen in de oorzaak van je stress. Zo kan je makkelijker en gerichter aan de slag gaan met ontstressen. Je problemen wegduwen is nooit een goed idee! Stress verminderen is heel belangrijk voor een gezond en gelukkig leven.

Ik heb hieronder weer een aantal vragen opgesteld, als je minimaal één keer met JA antwoordt dan is deze cursus zeker geschikt voor jou.

 • Ervaar jij een van de volgende klachten? Versnelde hartslag en ademhaling, veel of weinig eetlust, hoofdpijn, rugklachten, slaaploosheid, vermoeidheid en gebrek aan energie?
 • Wil je leren hoe je je spanning los kunt laten?
 • Zie je vaker problemen dan oplossingen?
 • Wil je je angst en twijfels overwinnen?
 • Heb je vaak last van negatieve gedachten?
 • Wil je positiever denken en lekker in je vel zitten?
 • Meer vertrouwen en kracht in je leven krijgen?

Nog meer over stress en de oorzaken van stress weten? In het artikel Stress verminderen? 8 belangrijke tips om te ontstressen!’ heb ik mezelf in dit onderwerp verdiept en geef handige tips.

Conclusie van de cursus Nooit meer zorgen of stress.

Ik heb weer veel geleerd uit deze lessen van Frank! In de cursus zitten veel waardevolle, leven veranderende informatie en inzichten. Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik niet alle situaties kan controleren en dat hoeft ook niet. Maar ik kan mijn reacties en gedachten controleren, waardoor ik mezelf beter voel. Het belangrijkste is hoe je omgaat met je gedachten over een bepaalde situatie. Kies je ervoor om je zorgen te maken of kies je voor geluk? Je kunt altijd zelf bepalen of je gelukkige gedachten wilt hebben en of je met een bepaalde gedachte verder wilt gaan. Dit is een goede manier om je gedachten meer onder controle te krijgen.

Hieronder heb ik weer een stukje van deze cursus uitgelicht. Dit zijn maar een paar van de vele teksten van Frank die mij echt aan het denken hebben gezet en gemotiveerd hebben om actie te ondernemen.

”Op je weg naar succes zul je onherroepelijk fouten maken. Er is niemand die succesvol is en nooit fouten heeft gemaakt. Fouten maken hoort bij succes. Hoe heb je anders leren fietsen? Door in één keer op de fiets te springen en weg te rijden? Nee toch? Als je fouten maakt, krijg je resultaat. Als je leert van dat resultaat en je benadering aanpast, krijg je een beter resultaat en uiteindelijk succes. In mijn filosofie misluk je alleen als je opgeeft. Zolang je niet opgeeft en van je fouten leert, zul je op de lange termijn succesvol zijn!”

Frank de Moei (les 10)

Ik geloof dat als je met deze cursus aan de slag gaat, je snel een positieve verandering in je leven zult merken. Mijn ervaringen met de cursus Nooit meer zorgen of stress zijn in ieder geval heel positief en ik raad je hem zeker aan. Wij hopen dat deze review jou geholpen en gemotiveerd heeft. Laat ons gerust weten wat je er van vind.

Ervaringen van anderen met de cursus Nooit meer zorgen of stress.

”Ik ben heel positief, omdat ik nu al verbetering merk. Ik probeer anders tegen de zorgen en problemen aan te kijken en dat geeft me meer rust. Heb ook meer positieve energie gekregen en weer meer oog voor mijn omgeving.

En wat ook heel fijn is, dat ik nog nauwelijks last heb van allerlei lichamelijke klachten. Dus hartelijk dank en ik ga vol moed verder.”

CJ, vrouw

Beste Frank, ik ben rustig deze cursus aan het volgen en heb er absoluut baat bij. Er staan een hoop handvatten in die mij relaxter maken. Ook vind ik dit een erg interessante cursus, dit omdat er erg veel waarheden over mijzelf instaan. Wat ik ook erg leuk vind is te ontdekken dat de sleutel voor verandering vooral bij mijzelf ligt. Ik kan zelf een hoop deuren openen en sluiten die mijn stress en zorgen doen laten verdwijnen. Het heeft mij tot nu toe alleen maar positieve veranderingen gebracht. Ik kijk dan ook vol verwachting uit naar het vervolg van deze cursus. Met vriendelijke groet,

GW, man

”Beste Frank, even een tussentijdse evaluatie: ik ben een paar weken geleden 50 jaar geworden en wat ik nu leer in de cursus daar zit ik mijn hele leven al mee te vechten. Met name angst om te falen. Ik leer veel van de cursus en nu maar kijken of ik het in praktijk kan brengen.”

PG, man

Garantie

garantie

Zoals ik al eerder verteld heb is Frank een betrouwbare life-coach die 100% vertrouwen heeft in zijn project. Daarom geeft hij 15-dagen niet-goed-geld-terug garantie op deze aanbieding.

Meld je nu aan voor een positief leven zonder zorgen over stress!

 • Tijdelijke korting! Normaal €199,- nu voor maar €59,-.
 • BONUS! 2 GRATIS e-boeken!
 • 15-dagen 100% geld terug garantie. Op deze manier loop je geen enkel risico.
Ga naar de kortingspagina en begin met een positief leven!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *