Online cursus Leven in het nu [ REVIEW + ERVARINGEN ]

mm
leven in het nu cursus

Hoe vaak zit je met je gedachten in het verleden of in de toekomst? Geniet jij eigenlijk van het leven in het nu? Als je deze review leest dan is je antwoord waarschijnlijk nee en wil je verandering in je leven. Je wilt gewoon minder denken en meer van het leven in het nu genieten. Gelukkig beseffen steeds meer mensen hoe belangrijk het is om een bewuster leven te leiden en te genieten van de momenten die je dagelijks beleeft. Niet denken over het verleden of de toekomst maar gewoon het moment accepteren en waarderen wie je nu bent en wat je nu hebt.

Je kan het verleden toch niet meer veranderen en de toekomst is er nog niet dus die kan je ook niet controleren. Je kan alleen afspraken maken met jezelf in het nu. Hoe kan deze online cursus Leven in het nu van Frank de Moei jou helpen? Lees deze review en ontdek wie Frank de Moei is, hoe deze online cursus opgebouwd is, wat je kunt verwachten en natuurlijk wat onze ervaringen zijn met de online cursus Leven in het nu.

Inhoudsopgave

Wie is Frank de Moei?

Voordat ik deze review begin ga ik eerst de ontwikkelaar van de online cursus Leven in het nu even voorstellen. Frank de Moei was zoals hij vertelt tot zijn dertigste helemaal geen expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij zat niet lekker in zijn vel en zoals hij zelf zegt; ”was ik niet echt bijzonder gelukkig of succesvol”. Hij had altijd het gevoel dat er iets niets klopte en hij wilde veranderen maar hij wist niet precies hoe hij dat kon doen.

Het keerpunt in zijn leven was in 1996 toen hij naar een seminar over zelfontwikkeling is geweest. Hij kreeg daar het inzicht dat hij alles in zijn leven kan veranderen als hij zelf verandert. Door dit inzicht vertrouwde hij erop dat alles wat hij wilde bereiken mogelijk was door aan zichzelf te werken. De volgende 15 jaar is hij op zoek gegaan naar zichzelf en leerde hij alles wat hij kon over zelfontwikkeling en dit heeft hij met heel veel succes gedaan. Vandaag de dag is hij een betrouwbare en eerlijke lifestyle coach en hij helpt duizenden mensen met hun ontwikkelingen.

Wil je nog meer weten over Frank de Moei?

Lees ook -> Wie is Frank de Moei? – Newstart cursussen op een rijtje [ REVIEW-2020 ]

Lees ook -> Exclusief interview met Frank de Moei!

Frank de Moei

Wat is de online cursus Leven in het nu?

Deze online cursus Leven in het nu is een super handige cursus van Frank die je helpt je gedachten op te ruimen en een bewuster leven te creëren in het nu. De cursus bevat veel waardevolle informatie, inzichten en extra audio oefeningen die je helpen minder te denken en meer te genieten in het nu, in je dagelijkse leven. Het is een online cursus die je lekker in je eigen omgeving en in je eigen tempo kunt volgen. Voor sommige oefeningen zit je op een rustige plek zodat je niet gestoord word en bij andere oefeningen moet je juist bezig zijn en in je dagelijkse bezigheden gebruiken.

Leven in het nu klinkt eigenlijk veel makkelijker dan dat het is. Eerst moet je begrijpen hoe je hersenen werken en hoe je gedachten lost kunt laten voordat je echt in het nu kunt leven en genieten. Daarom is de cursus en de volgorde van de lessen zo opgebouwd dat je de beste resultaten uit deze cursus haalt. De theorie en de inzichten helpen je om de valkuilen van het leven in het nu beter te begrijpen en te voorkomen. De audio oefeningen zijn heel relaxed en interessant.

In de oefeningen deelt Frank inzichten met je waardoor je de lessen beter begrijpt. Deze oefeningen helpen je de lessen in je dagelijkse leven toe te passen en meer afstand te nemen van je gedachten. Na een paar lessen zul je merken dat je steeds bewuster en aanwezig bent in de momenten van je leven.

De effectiviteit van de cursus is natuurlijk afhankelijk van jou. Jouw inzet is het meest belangrijk. Deze cursus helpt jou als je zelf ook geholpen wilt worden. Sommige mensen verwachten dat alles binnen een dag veranderd zonder er iets voor te hoeven doen. Helaas werkt het niet zo, jij bent namelijk zelf de architect van jouw leven. Als je weet wie je bent en wat je precies wilt in je leven, zorg dan dat je actie onderneemt.

Je leert hoe je:

 • Bewuster kunt worden van je eigen gedachten.
 • Kunt stoppen met denken en piekeren.
 • In een diepe ontspanning komt.
 • Innerlijke rust kunt vinden.
 • Uiteindelijk in het nu kunt leven.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Bij deze online cursus Leven in het nu krijg je 11 weken lang één keer per week een e-mail les toegestuurd. In totaal bevat de cursus 13 lessen. Deze online cursus Leven in het nu is opgebouwd net zoals Franks andere cursussen. Je doet eerst kennis op met theorie en inzichten en daarna ga je dit in je dagelijkse leven in de praktijk brengen door oefeningen te doen.

Bij de online cursus Leven in het nu krijg je ook 10 handige audio oefeningen, die je helpen afstand te nemen van je gedachten, het loslaten van spanning en aandachtig bewust te zijn van de momenten in het nu.

De audio oefeningen duren ongeveer 20-25 minuten en helpen je de lessen nog beter te begrijpen en in de praktijk brengen. Je gaat ontdekken hoe je eigen gedachten en te veel denken, jouw weg naar het leven in het nu belemmeren. Je gaat dus je bewustzijn vergroten waardoor je makkelijker uit je hoofd kunt stappen om de wereld buiten je gedachten te ervaren. Zo accepteer je wat je hebt en wie je bent zonder verwachtingen of oordelen en geniet je meer van het leven in het nu.

Een kort overzicht van de volgorde van de lessen:

Deze overzichtelijke inhoudsopgave krijg je meteen in de eerste mail zodat je weet hoe de hele cursus verloopt. Hier zit ook een duidelijke uitleg over de cursus bij en natuurlijk krijg je ook een paar tips hoe je deze cursus het beste kunt volgen.

Volgorde en inhoud lessen:

 1. Welkom en overzicht
 2. Leven in het nu – wat is dat nu eigenlijk?
 3. Waarom lukt het je niet om in het nu te leven?
 4. Zit jij vast in de illusie van verleden en toekomst?
 5. Waarom doen onze hersenen niet wat we willen?
 6. Samenvatting – van weerstand en controle naar acceptatie en vertrouwen
 7. Wat doe je precies met je gedachten en emoties?
 8. Lichaamswerk — oefenen met het nu
 9. Praktische uitdagingen – dieper in het nu
 10. De effectieve shortcuts voor snelle toegang tot het nu
 11. De hele dag leven in het nu
 12. Mijn verhaal – leven in het nu is licht, ontspannen en gelukkig
 13. Leven in het nu – hoe ga je nu verder?

Volgorde en inhoud audio oefeningen bij de lessen:

 1. (Les 1, 12 en 13 hebben geen oefeningen)
 2. Bewust worden van je gedachten 
 3. Vind de stilte tussen je gedachten 
 4. Bewuster leven in het nu 
 5. Gedachten weigeren of terugsturen
 6. Ontspannen je dag beginnen
 7. Van denken naar ademhalen
 8. Dieper oefenen met je zintuigen
 9. Acceptatie van jezelf en wat je voelt
 10. Acceptatie van de wereld om je heen
 11. Gebruik je anker in je dagelijks leven

Wat is de prijs van de cursus?

De waarde van dit pakket is €259,- maar je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor maar €67,-

Wat krijg je?

Voor die €67,- krijg je 11 weken lang elke week een of twee mailtjes. In totaal krijg je 13 e-mail lessen met theorie, inzichten, oplossingen en 10 audio oefeningen toegestuurd zodat je alles makkelijk in de praktijk toe kunt passen.

Daarnaast ontvang je 2 BONUSSEN

 1. ”Inzicht in je Kracht” – 56 pagina’s tellende e-boek met inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering….
 2. E-Mail Coachingsessie – Dit betekent dat als je een persoonlijke vraag hebt je contact kunt opnemen met Frank voor een coachingsessie per e-mail.
inzicht in je kracht en coahingscall

Voor wie is de online cursus Leven in het nu geschikt?


Dit is niet voor mensen die ‘eventjes snel een ontspannen momentje willen pakken’. – zegt Frank in zijn eerste mail.

Deze cursus is ontwikkeld voor mensen die de rest van hun leven meer in het moment willen genieten. Mensen die bewuster en gelukkiger willen leven. Zit je vaak in het verleden of in de toekomst in je gedachten? Wacht jij altijd op het perfecte moment? Zit je te vaak in je hoofd? Als je jezelf herkent in één van deze vragen dan is deze cursus geschikt voor jou.

Ervaringen van de online cursus Leven in het nu.

Het is geen geheim dat ik de cursussen van Frank erg praktisch vind. Ze helpen je op een handige manier om jezelf verder te ontwikkelen en een bewuster, gelukkiger leven te creëren. Ik ben heel dankbaar voor de inzichten die ik uit zijn lessen gehaald heb. Mijn ervaringen met Leven in het nu zijn dan ook positief. Je krijgt een inkijkje in je eigen brein en zal al snel merken hoe opmerkelijk de werking van je hersens is. Deze cursus heeft mij geholpen om mijn gedachten beter te reguleren en om anders om te gaan met de gedachten die ik heb.

Ik ben er achter gekomen dat wij mensen zo opgebouwd zijn dat we altijd aan het denken zijn. Soms hebben wij niet eens door dat we zoveel aan het denken zijn. Deze prikkels en gedachten die de hele dag in ons hoofd zit veroorzaken spanningen waardoor wij veel minder genieten van het leven in het nu.

Ik heb de lessen met plezier gevolgd en de audio oefeningen vond ik ook erg waardevol. Sommige oefeningen voor mij zijn een soort mindfulness oefeningen die je meer bewustzijn geven. Hierbij accepteer je alles wat er is, zonder te oordelen. Je hoort namelijk ook een rustgevend muziekje op de achtergrond en bij sommige oefeningen moet je ook je ogen dicht doen om de oefening effectief te maken.

Frank deelt ook veel inzichten waar je jezelf in herkent en waardoor in beweging komt. Leven in het nu is eigenlijk acceptatie en genieten van dit moment. Accepteer alles wat er op dit moment gebeurd. Acceptatie kan best moeilijk zijn als je in je hoofd leeft. De lessen van Frank helpen je echt afstand te nemen van je gedachten, daardoor kan je alles beter accepteren. Dit geeft je meer geluk, tevredenheid, ontspanning en rust in je leven.

”Een succesvolle dag is een dag wanneer je accepteert wat er op je pad komt. ”

Frank de Moei (Les10)

Ervaringen van anderen met de online cursus Leven in het nu.

Hieronder heb ik een aantal ervaringen van verschillende mensen verzameld die heel inspirerend zijn.

”Aangezien ik innerlijke rust belangrijk vind is dit een ideale cursus om elk moment innerlijke rust te ervaren. Waar ik me bewust van ben geworden dat ik in mij hoofd veel weerstand had tegen dingen en vooral dat ik van daaruit leer te accepteren wat op mijn pad komt. Ik maak nu nog meer bewust van mijn zintuigen om meer te genieten van elk moment. Speciaal voor mijn innerlijke rust is het belangrijk om mijn ankerpunt(en) te hebben.”

IG, man

”Beste Frank, ik ben blij deze cursus te hebben gevolgd, heeft me veel rust gegeven en dat in deze moeilijke periode. Het is een prettige cursus, goed te volgen. En hoe relaxed is het om in het nu leven, fantastisch!! Het heeft mij goed gedaan!! Hartelijke dank hiervoor. Groetjes”

TE, vrouw

”Beste Frank, het werkt bij mij, en daar ben ik heel blij mee! Je theorie en oefeningen sluiten prima aan bij wat ik nodig heb om met meer balans tussen hoofd, hart én lichaam te krijgen. Ook ik zit te veel in mijn hoofd, nog steeds maar de cursus slaat de spijker op z’n kop, het gaat de goede kant NU op. Voelt goed, dank daarvoor.”

LS, man

Garantie

garantie

Zoals ik al eerder verteld heb is Frank een betrouwbare life-coach die 100% vertrouwen heeft in zijn project. Daarom geeft hij 21-dagen niet-goed-geld-terug garantie op deze aanbieding.

Begin met de online cusus ”Leven in het nu”

 • Korting! Normaal €199,- nu voor maar €59,-.
 • 2 BONUSSEN!
 • 21-dagen 100% geld terug garantie.
Ga naar de kortingspagina

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *