Vind je Ideale Baan – Frank de Moei[ REVIEW + ERVARINGEN ]

mm
vind je ideale baan

Wil je jouw ideale baan vinden? Je leest nu deze review dus je hebt vast twijfels over wat je echt droombaan is. Het is geen geheim dat ik de cursussen van Frank de Moei erg handig vind maar hoe kun je je droombaan vinden binnen 12 weken? Ik was heel benieuwd daarom heb ik besloten om een duidelijke review schrijven en onze ervaringen met de cursus Vind je Ideale Baan met je te delen.

Is het deze cursus van Frank een waardevolle online training? Daar kom je achter als je deze review leest!

Inhoudsopgave

Wie is Frank de Moei?

Voordat ik deze review begin ga ik eerst de ontwikkelaar van de cursus Vind je Ideale Baan voorstellen. Frank de Moei was zoals hij vertelt tot zijn dertigste helemaal geen expert in persoonlijke ontwikkeling gebied. Hij zat niet lekker in zijn vel en zoals hij zelf zegt; ”was hij niet echt bijzonder gelukkig of succesvol”. Hij had altijd het gevoel dat er iets niets klopte en hij wilde veranderen maar hij wist niet precies hoe dat kon doen.

Het keerpunt in zijn leven was in 1996 toen hij naar een seminar over zelfontwikkeling is geweest. Hij kreeg daar het inzicht dat hij alles in zijn leven kan veranderen als hij zelf verandert. Door dit inzicht vertrouwde hij erop dat alles wat hij wilde bereiken mogelijk was door aan zichzelf te werken.

De volgende 15 jaar is hij op zoek gegaan naar zichzelf en leerde hij alles wat hij kon over zelfontwikkeling en dit heeft hij met heel veel succes gedaan.

Maar je hoeft er geen 15 jaar over te doen om de weg naar geluk en succes te vinden. Hij heeft nooit een coach gehad en volgens hem versnelt coaching de persoonlijke groei. ”Als ik wel een coach had gehad, zou ik er geen 15 jaar over hebben gedaan, dat weet ik zeker.”– Frank de Moei

Frank de Moei

Wil je nog meer weten over Frank de Moei?

Lees ook -> Frank de Moei – cursussen en ervaringen (REVIEW-2020)

Lees ook -> Exclusief interview met Frank de Moei!

Wat is de cursus Vind je Ideale Baan?

Als je een volledig leven wilt leven, dan moet je toegewijd zijn aan het werk dat je doet. Zo ontwaak je je passie, het geeft een impuls en een onmetelijke energie voor het dagelijkse leven. Terwijl je gewoon doet waar je van houdt.

Voor veel mensen is het een enorme uitdaging om de juiste baan te vinden. Sommige mensen weten niet eens wat hun passie of talenten zijn. Daarom heeft Frank de cursus Vind je Ideale Baan ontwikkeld. Deze cursus is gemaakt voor mensen die hun ideale baan willen vinden, een baan die bij hun passie en talenten past.

Misschien weet je al wat je ideale baan is maar zit je vol twijfels. Hoe moet ik beginnen? Kan ik er genoeg geld mee verdienen? Deze cursus helpt jou om deze twijfels te overwinnen en vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

De cursus Vind je Ideale Baan is een online cursus die je kunt lekker thuis op je bank of waar je wilt in je eigen tempo volgen. Dit vind ik zo handig in een online cursus. Maar niet vergeten, de effectiviteit van de cursus is zeer afhankelijk van jou. Jouw inzet is het meest belangrijk. Deze cursus gaat je zeker helpen als je zelf ook geholpen wilt worden.

Vind je ideale baan e-cursus

Hoe is de cursus opgebouwd?

In deze cursus krijg je 12 weken lang elke week een e-mail les toegestuurd. Dit betekent dat je één les per week krijgt. De bedoeling is dat je de dingen die je leert goed gaat toepassen. Als je te veel en te snel leert dan vergeet je dat ook snel. Daarom zijn de lessen bewust niet in een hoog tempo en wordt er niet al te diep op de materie in gegaan.

Deze cursus is opgebouwd in 3 delen:

 • Ontdek jouw passie en talent
 • Zet twijfel om in kracht
 • Maak de overstap naar je ideale baan

De cursus Vind je Ideale Baan is zo opgebouwd dat je eerst kennis opdoet en daarna oefent. In de wekelijkse e-mail ontvang je een stukje theorie dat je inzicht geeft in je passies en talenten. De lessen bevatten ook nog leuke opdrachten die je in het dagelijkse leven gaat gebruiken. Hierdoor blijft de theorie beter in je geheugen hangen. Dit zijn voornamelijk vragen die dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie. Frank raad aan om eerst de huidige oefeningen af te ronden voordat je aan de volgende e-mail begint. Zo ga je stap voor stap de theorie en de oefeningen toepassen in je leven en je dromen vertalen naar werkelijkheid.

Een korte overzicht van de volgorde van de lessen:

1. Welkom en inleiding (eerste e-mail). -> Hierbij ontvang je het eerste bonus e-boek.

2. Wat is jouw passie en hoe kun je deze gebruiken?

3. Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

4. Wat zijn de belangrijkste elementen in de baan van je dromen?

5. Voeg alles samen in de blauwdruk van je ideale baan.

6. Hoe kun je geld verdienen met wat je het liefste doet?

7. Wat houdt je tegen om de stap te maken en hoe los je dat op? -> Hierbij ontvang je het tweede bonus e-boek.

8. Wie kan je helpen gemotiveerd te blijven?

9. Vergoot je vaardigheden en voorstellingsvermogen

10. Maak een begin, plan wat je moet doen en stel niet uit.

11. Geloof in jezelf en maakt de overstap naar je ideale baan.

12.Afsluiting, evaluatie en volgende stap. -> Hierbij ontvang je het laatste bonus e-boek.

Voor wie is de cursus Vind je Ideale baan geschikt?

Deze cursus is geschikt voor mensen die hun ideale baan willen vinden die bij hun passie en talenten past. In de cursus ontdek je wat jouw passie en talenten zijn en samen met Frank ga je aan de slag om je ideale baan te vinden.

Ik heb een aantal vragen opgesteld, als je minimaal één keer met JA antwoordt dan is deze cursus zeker geschikt voor jou.

 • Wil je meer plezier in wat je doet?
 • Droom jij vaak over je ideale baan?
 • Wil je ontdekken wat jouw passie en talenten zijn?
 • Weet jij wat jouw passie is maar je weet niet wat voor baan bij je past?
 • Wil jij je droombaan vertalen naar de werkelijkheid?

Wat is de prijs van de cursus?

De waarde van dit pakket is €189,- maar je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor maar €49,-

Wat krijg je?

Voor die €49,- krijg je 12 weken lang elke week een e-mail les met theorie, inzichten en opdrachten toegestuurd.

Daarnaast ontvang je 3 GRATIS e-boeken:

 1. ”Inzicht in je Kracht” – 56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering….
 2. ”Ontdek je passie en talent!” – 44 Pagina’s over passie, talenten en het ontdekken van je vaardigheden en sterke punten…
 3. ”Maak de overstap naar je droombaan” – 64 Pagina’s over de overstap van baan naar droombaan…

Onze ervaringen met de cursus Vind je Ideale Baan.

Zoals je gewend bent van mij, deel ik graag onze meningen en ervaringen over een cursus. De cursus Vind je Ideale Baan vinden wij heel waardevol voor iedereen die zijn/haar droombaan wil vinden. Weet je hoe veel mensen geen idee hebben wat hun passie of talenten zijn? Ik wist het zelf ook niet. Ik wist natuurlijk wel wat ik leuk vind en wat mijn interesse is, maar dankzij deze cursus ben ik erachter gekomen dat dat niet echt mijn passie of talenten zijn. Het kan zijn dat na het tweede mailtje je vragen hebt of je komt er echt niet uit met je passie en talenten. Don’t worry! Het e-boek Ontdek je passie & talent is een extra e-boek die dieper ingaat op dit onderwerp.

Natuurlijk komt je droombaan niet van de ene op de andere dag op je pad. Frank heeft daarom ook een paar tips meegegeven die je verder helpen. Je gaat ontdekken hoe je je zelf kan motiveren en hoe je supporters kunt gebruiken om jou te motiveren.

Motivatie is net als tandenpoetsten: voor het beste resultaat moet je het elke dag herhalen! – Frank de Moei

De lessen zijn erg duidelijk en lezen lekker weg. Wat ik heel leuk vind is dat de opdrachten in de lessen je automatisch uit je comfortzone halen. Je gaat dromen, denken en visualiseren. Visualiseren is een heel krachtig en motiverend gevoel. Door dit gevoel ga je echt meer dan 100% van jezelf geven en keihard aan je droombaan te werken. Ik gun iedereen dat ze hun eigen passie en talenten vinden en aan de slag gaan met hun droombaan. Na deze cursus ga je zeker met een ander inzicht naar je eigen wereld kijken. Ik raad je zeker de cursus Vind je Ideale Baan aan en hoop ik dat je snel je droombaan vindt.

Ervaringen van anderen met de cursus Vind je Ideale Baan.

”Uiteindelijk heb ook ik de stap genomen en ik ben nu zo ontzettend blij dat ik dat gedaan heb! Mijn huidige baan is niet wat ik zocht en m.b.v. Frank ben ik op zoek gegaan naar mijn droombaan. Door de juiste vragen ben ik in relatief korte tijd erachter gekomen wat mijn droombaan is.”

-ML vrouw

*

”De cursus is echt te gek, heel inspirerend en leuk om te doen. De lessen zijn ook erg interessant: Het is een fijne mix van to the pointheid en grappige metaforen. Ik ben inmiddels overgestapt en voor mezelf begonnen na een lange reis via oa New York. Keep up the good work!”

-SL man

*

Ik ben zeker tevreden over de manier waarop Frank mij op weg naar een nieuwe baan helpt. Dat niet alleen, hij heeft mij geleerd de zaken positiever te benaderen met een praktische aanpak.

-PJ man

Garantie

garantie

Zoals ik al verteld heb, is Frank een betrouwbare life-coach die 100% vertrouwen heeft in zijn project. Daarom geeft hij 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie op deze aanbieding.

Het is weer een super leuke cursus van Frank! Heb jij al je twijfels overwonnen over deze cursus? Of heb jij zelf ervaringen met de cursus Vind je Ideale baan? Deel het gerust met ons!

Maak de stap om je droombaan te vinden!

 • Tijdelijke korting! Normaal €189,- nu voor maar €49,-.
 • BONUS! 3 GRATIS e-boeken!
 • 30-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico.
Ja, Ik wil mijn ideale baan vinden!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *